Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hairli ti bilo,Izete,prvu sezonu da zabiješ 14 golova...;)
Izete majstore nedamo te nikome
Nek je otišao iz Galate, u Njemačkoj ce izgraditi ime a tamo mu je karijera mogla vrlo lako biti uništena (primjer Miske).
Sretno ti bilo, samo ne idi gdje je Mancini, go"no od covjeka i trenera
Ma Njemacka liga zakon :-)
Ma Engleska liga zakon eh tek cemo sada biti pravo fizicki spremni. Cestitam od srca momak je ekstra.
Bundesliga je najsigurnija opcija za nas Bosance. Skoro svi nasi reprezentativci uspiju se u Njemackoj izgraditi jer nas postuju i mi razumijemo njihov fudbal. Iskreno, trebali bi svi nasi prelazit u Njemacku prije nego sto misle ganjati neke velike Evropske klubove. Njemacka je masina za stvaranje velikih BiH igraca: Ibisevic, Misimovic, Dzeko, Salihamidzic, Barbarez, pa sad ce i Hajrovic aBd insallah! Sretno Izet Haobica!
Bravo Izete, sretno :)
Pa too ljubavii !
Ubijaće u Njemackoj ! imam neki filing drama :D
Super vjest....bravo Izete.
To je odgovorna pozicija plua moraš davati golove. A otišao je jer nije mogao dobiti radnu dozvolu a oni mu nisu.placali.platu i otišao u bremen. Bije to.lako sto.on hoće.
SandzaklijaII Odlazi iz Bosne
Suti ti siptarcino.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nek je s hajrom
s kojom Hajrom ? :D Zezam se, aBd :)
Bravo zmaju
Viel Glueck Izete!!!
Sretno Izete
Sretno majstore