Ima li mjesta među Zmajevima
104
Izet Hajrović postigao dva sjajna gola za Grasshopper
Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gospodine Sušiću, ovaj igrač bi mogao igrati u Italiji a kamoli u BiH. Ubrzajte tu papirologiju i riješite stvari. Za Hajrovića samo riječi pohvale.
Susicu bolan, sta cekas ?? Izet Hajrovic, Haris Seferovic, Aidin Mahmutovic, Aldin Cajic, Anel Hadzic, Sead Kolasinac... Zovi nasu djecu protiv Alzira da nam ih ne otimaju drugi.
semira štilića nazad u repku, momak je dobar, neznam zašto ga se više ne poziva, vjerovatno su sesar i svraka bolji.....
nemERe se tek tako za rep. BiH igrati moras konstantno pokazivati da igras na nivou! i bez tih furackih proslava golova molim lijepo jer nijedan BH reprezentativac nije nafuran! ja mislim da bi trebalo stupit u kontakt s Ademom Ljajicem da li je on zainteresovan za BiH i sto prije vecinu igraca s klupe mjenjat jer fkt nisu na nivou rep. i molim lijepo vise adidas ili nike opremu!
Kod nas je malo čudno što novinari skoro svih sportskih portala prenose kako je neki potencijalni reprezentativac dao gol ili dva, a malo kad se govori o nekom igraču da je stub odbrane svog kluba (ako takav postoji) al et to je valjda selektorov posao a ne njihov. Međutim, ono što bih ja volio da se promijeni u politici našeg saveza je da se skoro svi ti potencijalni reprezentativci pozovu i da im se makar pet minuta u bilo kojoj tekmi. Na taj način bi on postao naš i ne bi mogao igrati za drugu repku. Ako se poslije pokaze kao kvalitetan igrač dobro za nas, a ako ne onda traziti druge koji jesu kvalitetni!
MAJSTOR! On je jedan od krilnih igraca za koje je Osim senior rekao da nam fale.
halo ba strucnjaci! vidjeli ste jedan odlican go iz slobodnog udarca i jedan ulicni mangupluk protiv odrona od odbrane gdje je trebao odmah proslijediti loptu svom igracu u sesnesterac umjesto da se kurci i izivljava svoj ego. uz to ste vidjeli i neko histericno slavljenje kao da je u najmanju ruku Drogba. I vi ga odmah hvalite kao da je Dzeko. Momak je ocito maximalno nafuran i igra za sebe a ne za tim. Nama trebaju igraci koji ce se uklopiti u ekipu i slusati trenera.
Momak puca i lijevom i desnom nogom a to mogu samo najbolji igrači. Ako ne zabrlja usput mogao bi biti dugoročna zamijena Salihoviću ili Misimoviću.
mali pokaziva faronovo oko mi vas gledamo
pogledaj sta mali pokaziva ima za tebe mijesta medu 11 haha
jos jedna prilika da gospoda kojoj se ne svidja obrise moj komentar: i. hajrovic se mora utrpavati u bih reprezentaciju jer nema sanse da zaigra za ch-hitzfeld ima daleko boljih fudbalera od njega koji uopste i nema bih pasos, u zadnje vrijeme i. hajrovic se previse istice glupostima u ch blicku pokusavajuci pritiskom uticati na bih strucni stab da ga pozove, dokle vise trpiti prevrtljivce koji su svoju ljubav ka bih iskazali prije dvije godine izjavom da \"ni u snu ne bi igrao za bih\" (dokazi za to imaju)? samo se u bih prelazi preko takvih stvari, u normalnom svijetu bilo bi mu zabranjeno vise spomenuti bih
@istina i imas li mooda to napisati na forumu
ODMAH S NJIM U REPREZENTACIJU, JER NE DOBIJAMO SAMO NJEGA, NEGO I 50 000 NOVIH NAVIJACA IZ SANDZAKA, BUDUCIH STANOVNIKA NAJNOVIJEG PAZARA.
Ovaj mali će biti dobar kad poraste :)
dobar ovaj samo hoce prec gdje bolje ,grashoopers jaci dinamo od njih
zar i on nece za sandzak da nastupa?