Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto mu Švica! Stevanović je pokazao kako se bori za domovinu!
MIROSLAV STEVANOVIC
Pa Hajrovic je Albanac sa Kosova, Hajriji mu je pravo prezime veze on nema s Bosnom
Izd.ajnice, izd.ajnice, izd.ajnice nap.usi se k.u.r.cine...., SRAM TE I STID BILO, uci od Stevanovica i Vranjesa kako se voli svoja zemlja....
Bravo Izete,puno sreće ti zelim.Ni bošnjaci neće vise da igraju za tkz.BiH ,prvo \"cipela\" Alena Halilovića koji ce igrati za voljenu Hrvatsku,a a sada i Izet,koja legenda,svaka mu cast!hi,hi,hi,hi,hi,hi,hi,hi,hi,hi,hi,hi,hi,...
I da dodam:u Švicarskoj su igrali i igrači sa albaskim i turskim imenima.Pa niko ih nije nazivao izdajnicima,prodanim dušama i slično.I prestanimo komentirati ove patriote,za koje neko lijepo napisa da nisu u svom životu otišli dalje od vrela Bosne ili Bune.
Čovjek izabrao gdje će igrati i to je njegovo pravo.Vjerujem da neće proći kao Jakupović,koji je jednom zaigrao i nikad više.Otmar Hitzfeld ipak je ime koje puno znači u nogometu i siguran sam da će Izet imati prilike da igra još utakmica.Ove priče tipa izdajnik,kloc i slične budalaštine ne treba komentirati.Svi koji tako govore sutrsa bi uradili isto.
P.isam se tebi i Preledzicu u facu!
Boli nas K.... , sto pise te o ovoj seljacini vise ???
hm a zasto vi nebi mogli postovati odluku ovog momka! Momak tako odlucio i sta sad kao izdajnik domovine. De bolan otisli bi sutra svi vi sto ste tolike patirote iz te vase domovine da mozete. Meni nema veze gdje igra i nek izabere ondje gdje on sam hoce a ne zbog onih koji govore \"eto izda domovinu\".i sto ce on uopste igrati za bosnu kad zivi u svicarskoj i gdje sigurno ima 100 puta bolje uslove i sve.
to mu je ujedno sve što je odigrao za njihovu repku. Taktika im je bila da odigra jednu tekmu da ne može obući naš dres.
glupi sandzaklija
NE SAAM SAFETE !!!!
Sukno ga Izet Zmajevima pravo, nako Svicerski, u miru i tisini. haj nista nek momku bude sasrecom sa tim cokoladama i kuku budilnicima. steta samo sto mjesto da bude pasioniran (ne zbog patrijotizma jer j.e.bo to od tog se ne zivi) nego zbog naseg mentaliteta i nacina igre nase reprezentacije. Siveri su anemicni, igra se tvrdo njemacki, predisciplinovano i bez ikakvog sharma, da nema onih par Shiposa i Turaka sto igraju bili bi na nivou opstinske lige.
treba mu spalit kucu
daj ba sta ga spominjete vise ebo vas hajrovic
ma neka igra ionako nije Bosanac on je iz Sandzaka