Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pi.z.da ti m.aterina nafurana
Koje si ti smece od covjeka! Sada si svima i dokazao ! Pravi izmet
He he,dobar je mali.Sta mu je rekao?Ono sto manje vise svi znamo.Da je Ibro bolji od Dzeke.I Messi je bolji od Ibre,pa sta.Ne radi se ko je bolji,radi se o tome za koga igras.Ja licno vise volim Dzeku od Ibre.On igra za MOJU repku a ovaj za Svedsku.Sine dragi,mi smo osrednja repka i pitanje je kad cemo biti nesto bolji.Ali,to nama ne smeta.Mi volimu nasu BiH!Od Moldavije do USA.Proguglaj malo kako to izgleda.Hoces igrati ili neces,tvoja stvar.Da te nisu zvali rekao bi da se nisu trudili.I jos nesto bitno,Ibra nikad nije bio aktuelan za repku,niti je bio zaintersiran niti kvalitetan dovoljno da uskoci direkt u ekipu.Kao ni ti. E,sad ti nas demantuj pa postani novi Ibra.Ja nemam nista protiv.Meni ti znacis isto kao i taj Ibra ili Cavanni.
Pa treba mu oduzet sve sto ima veze s Bosnom ...A sto se tice ovog sto je rekao ,pa poznato je da momcici njegovih godina nasih korijena ,posebno u dijaspori da izvinete svrsavaju na Ibrahimovica... Dive se njegovoj pmaeti,ccc... A ovaj nije dorastao da uzima u usta bilo koga od ovih nogometnih velikana... Intelektualan odgov mu je poslao,s zastave na ove gluposti i komparacije...
Kakvo je to poredjenje gospodine Hajrovicu!? A sto to i Ibrahimovic i Dzeko ne bi mogli igrati u tandemu!? Dva spica i Pjanic da ih filuje loptama!!!! Pa mi bi bili svjtski prvaci bolan, jel ti to jasno! A ti se eto naigraj u toj tvojoj Svajcarskoj reprezentaciji, a da je bogdo i Ibra potpisao za nas, kao sto je i htjeo, ali na zalost tad smo imali kretene, idiote i lopove u savezu kojima to nije bilo u interesu!
Fibra potpuno si u pravu ovo za moral, Ibra dobro igra, to je neupitno, ali je firaun prve klase. A ovome Hajroviću samo treba pogledati ovu seljačku glavu, šta više reći...
Pjanić je bio kao dijete igračina, ali njegova tadašnja (privatna ) borba da postane naš ZMAJ daje snagu za JEDNU I JEDINU BIH. Miske i svi ostali da ne nabrajam. Zato molim HZ, TM, svoje robijaše i ostale VOLIMO BIH a ovaj dijasporac en zavređuje naše komentare
Znam, Švajcarci ti dali prvu krampu u ruke,red je da im se odužiš...papčino
Dijasporas meni je 30 i kusur godina i cijeli rat sam proveo u Sarajevu, i odlicno znam sta znaci biti u ratu i kako je kad zapuca, a ti i tebi slicni dijasporci ste patriote na baterije, pa ako vam je zapucalo sto ste se hvatali odmah dijaspore sto niste ostali u Bosni kao mnogi da je brane. Dzeku se je u svom gradu zbog rata selio vise puta iz naselje u naselje i postigao je to da je danas uzor prvo mom djetetu ali i mnogobrojnoj djeci u BiH.
ljudi vi koji volite BiH pa daj ne ponizavajte se i ne svadajte sa prodatim dusama
Ova prodana duša neka se javi kada on bude bolji od Dijamanta, A to se nikad nece desiti.
kako si ti samo pametan moj IZETE
Pa Izete sine, d.bilcino jedna, ti nikada pored Pjanice ne bi poigrao, zato si i otisao da igras za tu multientnicku reprezentaciju isto kao taj propali Seferovic... A sto se Dzeke tice, on se ni proslavio u reprezentaciji, nego u Wolfsburgu, tako da Zlatanovo igranje za BiH ne bi uticalo na njegovu karijeru. A to da je Zlatan bolji igrac od njega niko ne porice, a ti Izete, neces nikada dostici nivo jednog Misimovica!!!
Halo majmune, ako diras u Dzeku diras u sve Bosance, pa ti vidi isplati li ti se!!!
seronja jedan
Znate šta, *ebo Švicarce, ionako nisu čemu, sad treba praviti pritisak na teleću glavu il ti ga Sušića da se potrudi oko Kolašinca, on nam je ionako potrebniji od ovih pe*erčića!
pod broj jedan nije ibra odbio BiH nego BiH njega frajko je htio igrat a nasi klocevi mu nisu dali, pod broj dva idiot si mrtvi realno jaci smo od svice sad, cokio si ga momacki klocu