Komentari (191)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tugo moja.... kad pomislim da smo dotalki dno ja udjem na klix i vidim da moze gore...
pametna odluka jednog velikog gospodina mehe kodre. savez je napravio cirkus novim izborom selektora gdje se preko sarajevskih sportskih medija gura hidrocefalus. al eto upravo je hidrocefalus ko stvore za ovu seljačku teferič reprezentaciju i savez na čelu. kodro se ne uklapa u taj šljam u savezu koji su pozavršavali fakultete u travniku.
Naravno da je Kodri nezgodno.Ima covjek ugovor i prijavi se za izbornika, ocekujuci brzu odluku.Ovi u savezu su znali da Kodrina ponuda ima rok trajanja pa su namjerno prolongirali da bi odustao.Izbor Amara je ruganje reprezentaciji ali ,izgleda da su sve ucinili da amar bude jedino "logicno" rjesenje:
Prava stvar koju je uradio Meho, kao i dzentlmensko obrazlozenje. Nece covjek da ima posla sa bandom. Pa gdje to ima da otac glasa za sina da bude trener drzave, jadno da ne moze biti jadnije. Nadam se da vam je sad malo jasnije sta se radi u kriminalnoj organizaciji NSBiH i ko vuce sve konce. Tebi Meho kapa do poda, bio i ostao gospodin.
treba da ustaneš kad spomeneš ime Ivice Osima jadu.
Da mi ne budemo plakali za Susicem ili Bazdarevicem?
Kodro je shvatio s kakvom bi bagrom morao da radi i zato je uradio najbolju stvar, odustao od kandidature i time sačuvao svoj obraz i poštenje.
nije mi jasno sto toliko serete za Ivicu... pa tog covjeka postuju u citavom svijetu. Trener Njemacke, koji je osvojio prvenstvo 2014. godine je bio nepoznanica do, cini mi se 2009. kada je preuzeo svabe. Nama treba neko kao Amar, htjeli vi to ili ne, koji ce koristiti mladje igrace i koji se nece libiti da nakon lose partije izvede jednog Dzeku, jednog od najboljih igraca iz nase drzave u historiji. Treba pruziti priliku, losiji ne mozemo biti.
Iskompleksirani kreteni ce reci da Ivica zeli po svaku cijenu da ugura Amara za selektora, ali to je samo dokaz koliko ne poznaju ni Ivicu ni fudbal. Ne sjecam se da je iko Cesare Maldiniju prigovarao sto mu je sin kapiten u reprezentaciji. Ili Denny Blindu. Samo kod nas ako ti je roditelj uspjesan ti ne smijes biti jer te odmah optuze za nepotizam. Znam ja nas, **** ja nas.
Da li si to upravo uporedio Maldinija i Amara?
Da se ne bi bošnjaci svadjali,treba trećeg izabrati,to jest srbina Slavka Petrovića,poznaje bh fudbal do sveke oranice,nije iz sarajeva da na njega vrši mahala pritisak i savez, sa radnikom osvojio kup,bio doabra s aželjom,iskiusan i izgleda opasno ,onako debeo i ćelav
Samo kvalitetni stručnjak iz srbije za izbornika,milion srba u državai,a u 25 godina neovisnosti,nijedan vlah nije bio selektor.
Osimov mali ima strasne reference i kao igrac i kao trener svjetski poznat igrac a i poslje toga trener svjetskog renomea ma samo reci Amar u svijetu svi stoje mirno .Osvojio titule sa Zeljom u cirkus ligi i poslije toga napravio veliki transfer u vrh svjetskog fudbala na Bliski istok.A arogantnost,egocenricnost i kurcenje kao da je special one Jose Mourinho i on da vodi Dzeku,Pjanica,Kolasinca ma ovo je komedija .
Kad može Bakir može i Amar. Otprilike su na istom nivou u svojim profesijama
Znači ostaje "demokratski" izbor između jednog kandidata, pa onda nek nam je sretno tamo neke 2030. kad dođe neko normalan.
Eto nek su Meša i Kodro imali velike trenerske karijere. Ne prdite.
amar nema reference da je tako onda bi svaki sin uspješnog oca nastavio njegov posao.ali nije to amar je težak kao osoba egocentrik ne prihvaća drugačije mišljenje i realno za voditi reprezentaciju ne bi imao autoritet svaki pjanic,džeko,kolašinac hipoteticki bi mu mogao reci ma bježi šta si ti napravio gdje si igrao zbog oca si tu i on mi je čudan čak ga ni u želji u ovom trenutku ne žele kakva reprezentacija bez obzira na sve nagovoriti DUŠKA BAJEVIĆA PUN POGODAK!
E imamo izbor i siroku listu u pm! Da se useres! Jadi moji,sta ce sa nas biti..Da se Elvedin i ekipa nisu nakrali,mozda smo mogli neki kvalitet i dobiti,a ovako,bojim se da idemo bespovratno u crnilo i nistavilo bh fudbala..
sad se vidi koloko smo mi los savez i koliko nemamo para da nam je jedina opcija amar osim a iskremo husref musemic ama nista nije losiji trener od osima