Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cestitke komsijama na zasluzenoj duploj kruni ! Ali nisam nesto upucen imali taj klub navijace ili simpatizere pa da proslavi te trofeje ;) !?
meni su ovi sa kkklix-a nekako šućmurasti...trebalo im je punih 16 minuta da objave da je ŽELJO ŠAMPION !!!
u želji se sve mijenja osim tarika žutog...
@... Kažu? Ko kaže, žene u brijačnicama, sva vam se priča temelji na tome kažu, rekli, čuo sam....i slične gluposti. Što se tiče Irfana, pa šta što je iz Sandžaka, kao prvo vi bi njemu trebali biti zahvalni jer vam je prodao Džeku, pa sad jedete zahvaljujući tom transferu, a drugo i Abramovič nije iz Engleske pa koga to zanima u Londonu i Chelseu, bitno je da klub fercera!
Vezano za ovu licencu FK Sarajeva, kazu da ce vam dug platit I. Redzepagic koji se trenutno sve pita u vasem klubu, a svi znamo da je iz Plava I Gusinja.. Pa se vi opet sprdajte volim Zelja..
\"Te saradnju sa velikim evropskim sportskim klubovima (Barcelona, Wolsburg, Gumersbach i Galatasaray)\". Nije mi jasno zašto nisu naveli FK Sarajevo....., ovako kad čitam ove gluposti postavim sam sebi pitanje: Ima li iko normalan u ovom SD Željo...., kada oni ovako lupetaju, nije ni čudo onda što to radi njihova klika na čelu sa P.i.p.o.m i ostalim ograničenim kojima je plafon razmišljanja kako glasati sam za sebe bezbroj puta...
Volim ŽELJA!
Tako se to bira i postavlja u velikim sportskim kolektivima, bez pompe, bez opstrukcija i prije svega bez huligana koji prekidaju sjednice ko kod malenih pitarcica sa hadisona.
joj ovok klix-a napisu tekst o upravnom odboru a onda stave sliku navijaca mislim razumijem da smo najbolji al ne moraju nas bas tolko prikazivat