Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Almir, a ti nisi normalan đaba ti što si musliman, Nikola dobro došao u BH rep.
mislim da je OK igrac kakve imamo...okretan, brz, tehnicar....mislim da bi mu trebali dati sansu na nekoj prijateljskoj.....zato su prijateljske zar ne.....
jel devetnaset godina, koda ste banovic-x.com
Normalno da te niko nikad nije zvao iz saveza kad u savezu sjede ljudi koji sve rade da unazade fudbal u bih.Normalan savez bi imao ljude po citavoj europi koji bi skautirali sve mlade fudbalere koji imaju bosanske korijene.Potom ih selektirao u reprezentatitvne timove .Znaci igraci poput Harisa Seferovica,Harisa Vuckica,kao i Sarica.A u domacem prvenstvu napraviti jake omladinske lige sa dobrim mladim trenerima .Obezbijediti im uslove za rad i napredak( novac bi dala uefa i onako daje ali on jednostavno nestane kad dode u nas savez).Napraviti program razvoja omladinskog fudbala za iducih 20 godina jednostavno krenuti od nule zaboraviti na sadasnje nase asove i uspjehe klubova u bivsoj drzavi.Ali znam da se to nece desiti jos zadugo.Tako dragi moj Nikola jedino ako pape bude dobre volje pa te zovne na neku prijateljsku tekmu ali cisto sumnjam.Sto se mene tice nadam se da ce odabrati Bosnu.
Ili je autor teksta dobio lovu da objavi ovaj intervju ili je u pitanju familijarna veza. Pa nide veze da se momak zove kad ga nigdje nema. Igra za tamo neku lijevu ekipu Liverpoola. Pa kad dode do prve ekipe onda se o njemu moze nesto pricati. Ovakvih nasih talenata ima u skoro svakom vecem evropskom klubu..
Nikola prvo sacekaj da te pozovu u srpsku reprezentaciju, pa ako ne bude bilo poziva, onda igraj za BiH.
@cranium Najlakše je pričati.Bila ti je rubrika na sa-x kao pišu čitaoci, pa ako smatras da si ti mozda kvalitetniji -bujrum.
Bolje da ode u Srbiju, ako ništa mogao bi vidjeti Svjetsko ili Europsko prvenstvo...
p*a*p*c*i*n*o jedna primitivna.....
Nije on musliman, sta ima igrati za Bosnu??? Sikter !!!!
ma dobro je barem nemamo problema sa estoncima
Mali ne zeli da bude nekulturan prema vama, ako bude imao kvalitet igrace za svoju Srbiju, a ako ne mozda se i pojavi kod vas da spasava karijeru :)