Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eeee naebem ti se malo stare nacionalisto smrdljivi ako ne volis BOSNU I HERCEGOVINU idi iz nje,a da znas da te i srbi i hrvati cekaju rasirenih ruku al u q.rcu;)
@ismar pusi racku sta odmah uzimas SDA i politicare kao krivce... Svaka cast borisu bio je odlican igrac.. pozzz iz zivinica
Svaki Srbin i Hrvat koji igra za BIH je izdajica svoga naroda.Vi bosnaci htjeli ste muslimansku drzavu eto vam je sada.Vidim sta ste postigli od kada ste nezavisna drzava.
papak jedan zinula guzica pa si igrio za cro repku, sta hoces sad ? idi licencu u cri zavrsavaj, TI SI SE NAS ODREKO, STA HOCES SAD ? MRS SVI VI POSLIJE NESTA BALITE ZA BOSNOM, MRS DJUBRE !
bio su.pak osto su.pak. za mene jos jedan stranac u BIH.
Maj, jes njima svima bilo fino u sarajevu....bla bla. Mislim, prodati svoj vlastiti narod za jedan dan i onda kad je zreo mu nadodje sarajevo: \"Ba, narod je kriv za moju nostalgiju. Zbog istih nisam ni htio da igram za bosnu.\" a ko mu je dao priliku za to sve? jeste: FK SARAJEVO Isto kao is sarajlije-pravodlavci: prodali se za milosevica i dabica i pobjegli..... a danas su im sarajlije krive, zato sto su oni birali sds i slicne truhle stvari. Kad su bili takvi Jugoslaveni, sto su onda birali tu nacionalno huskacku partiju a ne komuniste.......ali .ebes ga, fino je vrijeme bilo.......i sutra se opet ide glasati za b..udale poput dodiga, koji s.....ere na sarajevo...
HMMMMMM! KAKAV SLATKIS!
Dok si mlad gledas druge stvari, a za zrelijim godinama dolaze do izrazaja i druge stvari, novac, buducnost, sta poslije karijere itd. Srcem se igra, ali glavom se vodi kroz zivot. Ko je pametan pobrine se za sebe. Otici ce i novi mladi igraci za boljim zivotom.
Skoro svaki Bošnjo bi igrao za Turke /dok su bili 3. na svijetu/ kad bi ga zovnuli, zato kapak. Živković bio igračina, ostao ljudina.
ispravka ne 98% nego 100% Srba i Hrvata igraju za BiH jedino zato jer se na njih ne racuna u Srbiji ili Hrvatskoj. Toliko
@Kasper, potpisujem pajane. živa istina
i Barbarez je imao ponudu Njemačke, pa se odlučio za Bosnu i Hercegovinu, jer voli svoju rodnu grudu i svoje ognjište, jer ga nije izrodila tuđa ruka, nego njegova Bosna i Hercegovina, kakva-takva, ali je NAŠA Jedna i Jedina. Što se tiče odlaska na neko \"veliko takmičenje\", vidimo kako se Bosris Živković proveo sa Hrvatskom.... bio je KAPITEN, a nije išao na Svjetsko prvenstvo..... i neka mu je, nije ni zaslužio.
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA ! Ti sto lete za Cro i Srb samo iz razloga sto ce negdje igrati, neka, takvi nam i ne trebaju. Nama trebaju Barbarezi, Misimovici, Milenkovici i sl. sto ce igrati srcem za svoju zemlju pa makar i samo kvalifikacije. Uostalom ko vas ba j.e.b.e.
Šteta što i ti samo džaba trošiš kiseonik mrcino neotesana jer danas kad ne hara SDA nego haraju sitne duše i primitivci poput tebe i dalje će 98% Srba i Hrvata radije prihvatiti dres susjednih zemalja ne toliko iz razloga što ne bi igrali za Bosnu ,nego zato jer znaju da igrajući za SRB ili CRO imaju šanse da odu na neko veliko europsko ili svjetsko prvenstvo,što će-kako sada stvari stoje sa Bosnom teško doživjeti.
Svaka cast momku. Dobar igrac, steta sto nije nosio dres nacionalne selekcije, ali to su bila ona vremena kad je SDA harala i kad su papci jos zesci od ovih koji su trenutno u savezu bili na vlasti.