Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dok je salem prolić,ibro obn slika i slični glavni u sudijskim organizacijama nama nikada neće biti bolje suđenje. pa ljudi moji pijanac prolić je u ratu štimao utakmice za deset sa lukom, a da sada to ne radi kada se lova okreće
Kako se samo savez stručno ograđuje... vide da se ne mogu izvuči od očiglednih prevara koje se dešavaju
Hajde više reagujte, ebo vas tata! Pod bijelim brijegom nigdje policajca na vidiku dok majmuni gađaju kamenjem! U Tuzli navijači utrčali na teren i hoće da dave igrače, dok 20 sJekuritiJa stoji par metara dalje i okreću glavu! Na Grbavici ulijeću sa juga i ganjaju igrače po terenu, policija i sJekuriti se sklanjaju. Sve to u zadnje dvije sedmice! Jel treba baš da padne još jedna mrtva glava?!?
Sve mi se cini da ce i fudbaleri da pocnu blokirati ulice i granicne prelaze. 😂😂😂
Lopovi Da bog da pocrkali i vi i oni kojima šiljite svake godine
Savez napolje!