Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto nek je uredu kad Barca da za Neymara 90, pa onda 80 za Suareza, eto to je uredu,m a ovo nije.. Ko o cemu, kurva o postenju..
Posljedica dovođenja ovog žonglera biće propadanje španskih talenata poput Isca, Illare i Jesea, pošto će ili bit raprodani ili sjedit na klupi. Ovaj će sigurno igrat više od njih jer je puno plaćen.
on ce se zijanit u realu bas ko dijete u bezistanu, mnogi najbolji strelci SP-a u nastavku karijere nisu nista pokazali tj ispali karine od igraca.
ne mora značiti.ovaj je tek u usponu, ipak sa 23-godine,prvi nastup na SP i postigne 6 golova u svega 4 utakmice.. Mada u drustvu s Ronalsom,Di Mariom,Marcelom,Benzemom,Modricem odnedavno i Kroosom,bit ce guravo.. nekome ne gine klupa
Navijac sam Reala, al' malo preseravanje sto se tice cijene igraca. Previse je i 50 miliona Eura a ne 75... ipak lijepo sto smo doveli mladog igraca, taman nam sada i trebaju dobra pojacanja jer ekipa pocinje da se mjenja skroz. Iker, Xabi, Kedira, Illara , Casemiro ( do kraja sezone ce otici,neki iz reala neki na posudbu)
Preseravanje tipicno za spanske "velikane"
Fenomelanlo pojacanje za Real !
Di MAria > James Rodriguez
a neće u Želju ili Sarajevo? baš je neki...
Finansijki Fair Play...onoliki milioni za Bale-a, 75 mil za ovoga...a Moratu najskuplje prodali za 20 mil...Gdje je tu Fair Play....tamo PSG-u traze da prodaju nekog igraca da bi drugog kupili a ovi kupuju sta stignu...ovaj Real isto parazit, crna rupa ...samo u sebe uvlaci i koristi druge...poslije Raula i Casillasa nisu postenog igraca izbacili...
Prodat će Di Maria najvjerovatnije pa će time to kompenzirati, ali sve da i ne prodaju Di Mariu imaju oni dovoljne prihode da to nadomjeste, njima FFP nikad neće predstavljati problem!!
Pred pocetak prosle sezone prodali su: Ozila, Higuaina, Callejona, Albiola...sad Moratu, Illaramendi ce vjerovatno na posudbu, mozda ce otici DiMaria ili Isco...
Usra ga real s ovim igračem, navijam za real oduvjek, al mi se dopada ova politika,,,hebo ga perez
Mislis NE DOPADA ? Navijam i ja, ali stvarno ovo sto radi perez su gluposti. Sada ce prodati Di mariu, koji je ako ne i bolji od ovog malca, i nisu ponovo nista dobili..
@gipsi Di Maria nije zadovoljan u klubu zašto nekog držati ako nije zadovoljan pusti nek ide dalje.... Ista priča za ovog malog je kao i za Bejl-a pustite lika par tekmi pa onda pišitie kako vam se dopada malac.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ajd super, da vise ne izlaze vijesti o njemu svaki dan
bolje i o Jamesu, nego da svaki dan čitam o Avdiji...