Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj decko, zar on uopste igra za juventus, Salihamidzic jarane tebi pemzija negine i to invadiska zbog tebe sam bayern zavolio ali nikad nista pokazo tamo nisi
Salihamidzic je izdajnik!!! Bljuvotina i necovjek
Tu si na klupi odjebi to sve i bujrum nazad u Bayern... www.bavarci.blogger.ba
Forza Brazzo,Forza Juve
hocete hocete :D YA
HASANE P.E.D.E.R.U!!!
Ne znam samo ko će to izaći jači nakon krize - kad hasan nije ni na klupi, a kamoli u 1. timu. Da ne govorim što Ćiro Ferrara nije sposoban da vodi trećeligaša a ne Juve (pogotovo što ko uporni konj forsira sistem igre koji je provalio svako živ - inače ne bi gubili svaku drugu utakmicu). Daj Bože da se na kraju sezone uspiju \"ugurati\" u Euro ligu, jer im je Liga šampiona daleko ko Sunce (o osvajanju Scudetta i da ne govorim - bilo bi pravo čudo). O BH reprezentaciji i njegovom \"angažmanu\" se manje-više sve zna i nema potrebe da se ponavlja.
koja zavist i ljubomora propaliteta kojima tatice još plačaju internet..ujutro čim progledaju svojim krmeljavim očima upale internet i pogledaju kako mogu lječiti svoje frustracije..
JUVE! JUVE! JUVE! JUVE! JUVE! JUVE! JUVE! JUVE! JUVE! JUVE! JUVE! JUVE! JUVE! JUVE! JUVE! JUVE! JUVE! JUVE!
Juvex ..potpis
Veliki sam navijac Juventusa i Bosne naravno, al ovom covjeku ne mogu prigovoriti sto nije uvijek bio spreman za BH, jer ruku na srce ne bih ni ja igro za nekog ilju krmeta i usljivog usu da preko njegovih ledja locu i placaju kuje u Bosni na Ilidzi. Haso respect
Pao si ti K+rcu za usi haso davnih dana...
ŠUPAK
šupčino ne kenjaj, a i vi bi mogli malo povesti računa kome pridajete značaj
STA HOCE OVAJ S...K