Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
https://scontent-lhr3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/11870714_10207547329947011_1888410768545372590_n.jpg?oh=1037ee44af6ff0c49c4204b7bbc0ae6c&oe=5645AD03 Ovu sliku objavite!
Tko god je tu povlacio linije nezna osnove likovnog i kako funkconira linearna perspektiva. Logicno je da bude privid da je povucena crta na daljem dijelu sesnaesterca blize... Tko hoce shvatit zna o cemu prica. Na linku je sve objasnjeno. :) http://prntscr.com/863hkr
Ova slika sve govori, nsbih je povukao crvenu liniju pa eto ko misli da je bio offside nek ode ocnom. Bagra korumpirana iz nsbiha mrs!
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Moderna tehnologija NSBiHa rijesava stvar; uzmimo 240p snimak iz jedne kamere sa drugog ugla, uzmimo skrinsot i u paintu povucimo crtu. Uefa na aparatima!
http://media.fkzeljeznicar.ba/2015/08/Offside-linije_05.jpg De glupane samo pogledaj ovu sliku i reci mi opet da je bio ofsajd. Eto samo te molim da pogledas sliku. Dvije linije sesnesterca i kraja terene spojene u jednu tacku iz koje se onda moze povuci linija prema igracima sto NEDVOJBENO dokazuje da NIJE BIO OFSAJD, CIST GOL PONISTEN.
kakvi id*oti rade u ovom malenom klubicu - to je nevjerovatno... evo oni vec danima povlace crte, analiziraju, laktaju se sa savezom - a sudija je to morao u sekundi procijeniti. pa i on je covjek ma*er vam maloumnu - malo vam je bilo sto je od 2009. do 2014. svaka sporna odluka isla na vasu stranu, sad vam neobicno...
EVO VAM PAPCI DOKAZA http://media.fkzeljeznicar.ba/2015/08/Offside-linije_05.jpg
Prvo na Svjetskom prvenstvu poniste Dzekin gol, sad ovaj, sta to sudije imaju protiv bivsih i sadasnjih zeljinih igraca
Costa kradja,mi smo najtrofejniji klub u BiH.Nazalost moramo biti spremni na ovakve prljave igre protiv nas.Manji klubovi poput Fk Sarajevo,Nk Siroki,jedino na ovakve bjedne i prljave nacine mogu nesto usicariti protiv Zelje.
ovi pitari debili sto komentarisu sta ce te vi kada na pecaru dole odete pa vam se isto desi sta cete onda pricati
digo mi se kurac hoćete i sad reagirati
Ma da, treba vjerovati nikom drugom da covjeku koji je varao trudnu suprugu. Je*ach iz Brodareva na aparatima. AAAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHA
joj halabuke joj jesu se uzdigli i ufurali da su ekipa u pm
Vi ste pokazali ovo zadnje kolo da ste baš prava ekipa. Poraz k'o kuća kod kuće... Ustvari, nije kod kuće, pošto vi kuće nemate, iznajmljujete gradski stadion, a i nosite ime grada koji nije vaš. Vi bi se trebali preregistrovati u "Fudbalski klub Šira okolina Sarajeva i Sandžaka".
ma pice sa juga napusite se kurca
Savez je ovim potezom sebi potpuno pregazio kredibilitet tj i ono sto su ga imali. U pocetku sam mislio da je ovakva reakcija uprave Zelje malo pretjerana, ali sad ih podrzavam da ovo izguraju do kraja. Ovo sto je Savez uradio je cisto vrijedjanje inteligencije. Nije bez razloga danas internet pun slika koje ismijavaju ovo sto je savez uradio. I manite se nacionalisticke price. Svima nam je u interesu da imamo normalnu ligu bez ovakvih stvari i svaki klub treba imati ovakvu reakciju kada im se ovo desi. Valjda ce to idiote u Savezu natjerati da rade i zalosle nekog ko bar zna nacrtati paralelnu liniju.
Ooooooooooo Saleme pa sve si stekao na guzove... otimanjem od klubova bivse YU i sada BiH je li to malo ili jos moras otimati ..
ma đaba je sad pričati i sarajevo je oštećeno isto,to je savez i oni nemaju viška sudija pa da ih šalju kući,neko nekom je dao pare za taj posao
http://m.imgur.com/Ob0CyWt
Sve i da jeste greška pomoćnog suca nije mi jasno zašto tolika pompa kada je na utakmici Sarajevo-Siroki načinjena dva puta greška sudaca i to očiglednija pa nikom ništa.
S' tim da je ovo bio pogodak u posljednjim minutama i pobjedu s' igračem manje, ona 2 sporna momenta u Sarajevu su ništa.
Kakve veze greška ima sa minutom, je li to znači ako je neko bolji od protivnika i sudije nikom ništa, greška se svakom dešava ako je bila, ali ponavljanje iste može biti namjera. Uostalom i Široki je oštećen za čist gol prošle sezone na grbavici pa se Željezničar nije izvinuo niti vrati dva boda.