Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da ne gurate babine sinove itekako bi bilo isplativo sta je samo talentovane djece odustalo da bi se nečija sujeta zadovoljila i u Želji je isto....
Odličan posao uprave. Uhljebi na aparatima
Šf šampion iliđž najbolja škola u kantonu .
A dok se kod nas mora placati skola fudbala inat cemo idiote u pogonima. Danas imamo Skoro 50 skola fudbala i ima ti pravo nadarene djece, al Nemogu djeca da se probiju jer svako bi da se od tudjeg rada obogati. Lakse je primiti 100 Km od djeteta nekog mesara pa ga ubaciti u prvi tim. Kome je stalo do rezultata i kluba.
Superliga fazon
Samo se nadam da ce na 5 polaznika dodijeliti jednog trenera(u zavisnosti na kojoj poziciji igraju polaznici).1 trener na 20-30 polaznika je smrt za igrace.
Hahhaha ja objasnjenja mati moja za retardirane . Dovedes igraca koji ti u cijeloj polusezoni odigra tri poluvremena i das mu platu 7 hiljada eura doduse to se podijeli u klubu a zatvaras skolu i na ulicu izbacujes 100 njak djecaka. Trebali su ponovo vratiti clanarine ili ih nikako ne ukidati, i tako nekih para prikupiti. Kad su ih ukinuli pricali su jebote isto Real Madrid. Ako je mjerilo rada trenera onda trebaju i akademiju ukinuti jer su 5 na tabeli. Dno dna.
e moj Hase akademiju ti gase!
Njanje, njanje. Svi eto glupi a vi eto pametni pa na guzove hocete da pokupite djecu koju su drugi odgajali i ucili.
Svi eto gledaju nama u ledja, a mi eto prvi.
Nek su oni sušiću hiljade eura platu dali… FUJ