Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pazi nece da glasaju za korumpiranog blattera a nece ni za protukadidata zat sto je musliman
FIFA je daleko najkorumpiranija organizacija na svijetu, sve skupa postaje smijesno i zalosno. Odluka da se Kataru dodjeli organizacija SP je zalosna. Svijetsko prvenstvo na +45 stepeni i u zemlji gdje ce svi stadioni biti u radijusu koji odgovara velicini Sarajeve je smijesno. Jos da vam je procitati izvjestaj sta su sve trazili pojedini delegati za glasove; to neme niti na opstinskom nivou u BiH.
jesu namjestili izbor, uzmes kao protukandidata nekog za koga niko nikad cuo nije. sto nisu Kajzeru ponudili, Pele-u, ... nikad se ovo nece vise ocistiti.
Glasovanje ili glasanje \"novinaru\"?
Idi stari u penziju umreces za foteljom napravio si od FIFE najvecu mafiju gdje pare upravljaju i ostaju samo kod velikih klubova a malim klubovima samo dajete mrve hljeba,goni se vise nemogu te gledati tebe i FIFU najvecu Monopol mafiju...