Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajd molim vas vise napustite! I povedite slobodno Slaviju sa sobom, da ne gledamo vise cetnicka orgijanja na stadionima. Nikome necete faliti. Molim vas predjite sa rijeci na djela. Taman da se malo smanji liga. Mozda vas braca iz Vojvodine prime u svoju buducu ligu nezavisne Vojvodine :)
Eh, to.Samo se nadam da će fkt izaći iz lige, mnogima bi pomogli!
pa i ti si četnik
Hahaha,pa napustite i igraj te Pecenjak ligu.
a uvijek mogu malog fudbala igrati....hajte i jeste mi za toga pu..
10/15 pogodenih listica, 6131 kn plus samo u petom mjesecu, banka se povecala sa pocetnih 5000 na 18178 u dva mjeseca!! Prijave za nove još 2 dana zato požurite!!! somich.bloger.hr
Izjavio u afektu. Nije isao da da trazi misljenje. Zna Supcina da bi potonuo, odmah !
Ovo kao Dodik sa referendumom. "Proglasit ćemo referendum o odvajanju za 3,2,1 i devet desetina.,1 i osam desetina, 1 i sedam desetina...hej vidi s**** u Ruandi!
Ovu ligu je i bog napustio pa opet se igra lopte,nista strasno....
politika.... slazem se sa ostalim komentatorima, MRS IZ KADRA MRS MRS
Danas nam je divan dan konačno nas je napustio Čopor! Hvala ti Bože!
Čomor hahaha
Odma da se zna da sam navijač F.K. Željezničar, ali da se ovo desi vašem klubu i vi bi isto govorili i razmišljali kao i čelnici F.K. Borac. Ukoliko komisija za izdavanje licenci ima dokaze da Borac, Čelik i Olimpic ne ispunjavaju uslove zašto ih ne dostavi klubovima a ne da čeka da isteknu svi rokovi i svojim raznoraznim malevrizacijama onemogućuje pomenute klubove da ispune normu. Ako ste svi vi internet hajduci tako pametni kako niste uspjeli da shvatite da su upravo ovi klubovi ključni faktor napretka BiH futbala, uz Želju, Sarajevo, Velež i Široki. Savez bi trebao da služi klubovima kao potpora pri razvoju a ne kamen spoticaja.
a hoce nauditi premier ligi...istupite odmah nemojte se misliti..
povedite i kolege iz istočnog sarajeva
Србског
može, napravite svoju ligu, jedino tako možete nešta osvojiti.
bas je bezobrazna ova komisija ona cak trazi od klubova da placa svoje igrace. gedje to ima? pa bolje je da gazda vozi bijesno auto i trpa svake sezone milione u dzep prodaje utakmice kako mu pase. nije naravno bitno sto je posjecenost na stadionima manja nego u recimo njemackoj 4. ligi i isto tako nema veze sto sponzori nisu zainteresirani u ulaganje u namjestenu ligu. nacin popravka lige: 1. ukidanje korupcije i malverzacija 2. smanjivanjem lige na maksimalno 12 klubova 3. ukidanje lige federacije i lige RS vec pravljenje zajednicke 2. lige gdje idu 2 predstavnika direktno u premjer ligu a jedan ide u doigravanje. samo sto to ne pase nekome.
Treba skratiti ligu na 10 klubova a ne neka sabanija da igra u premier ligi koji ne mogu boda uzeti osim ako nije namjesteno ! gosk,gradina,radnik,rudar ma to ne bi igralo za vijetnamsku ligu ! Tako bi se skratio broj sudija,sudili bi odabrani i najkvalitetniji ljudi,a ovako posalje nekog mutanta da su npr Gosk-Gradina , kojeg libo racku za pravilima,metne pare u dzep i boli ga.Ali to ne bi vodstvu premier lige odgovaralo ,kvalitetnija liga , manje klubova manje para od korupcija,zda im materina svima redom.
Da Bog da Borac i ljudi ( rs-ovci ) iz Banja Luke napustili drzavu BiH !!! Idite se vise u pizdu materinu svi sa Dodikom Milom
Da hoce te vala da se odmorimo od vas cetnika.
Ma znaju oni da se istupanjem vracaju koracima unazad. S druge strane ta komsija vjerovatno nije tu odluko donijela bez cinjenica. Ako istupe sve najbolje zelimo u Kupu divljih malina!