Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kralj OPTIMIZAM, OPREZ
MostaracHRHB, ti si dalabu i karina. ;-)
pushi kujac bosno
Ako prodjemo portugal mi osvojamo Euro,a imam neki osjecaj da ce se bas to i desiti ! IDEMOOOOOO ZMAAAAAAAAJEVI
Sa utakmicom protiv Francuske bh momčad je pokazala veliki talenat...pa ukoliko se desi i daizgube ...neće biti smak svijeta ipak su pokazali svijtu da zanmao igrati noometa i da nikom više neće biti svjedno kada za protivnika dobije bh reprezenaciju. I TO JE VELIKI USPJE koji je svijet mogao vidjeti neko veče. Osimu, Sušiću, Džekli i svim bh sportašima koji prezentuju svoje entitete, narod ali i svoju domovinu BiH želim mnogo sreće i uspjeha.... i nadam se da će zamajevi zaigrati u Ukrajini 2012... a ovi pojedinci - nacionalisti što žive provincijskim životom...neka se pojedu od muke ..... ko njih ustvari za što pita. Neka oni sebi u Širokom Brijegu naprave minijaturno evropsko prvenstvo pa neka sami skaču, igraju i navijaju za koga hoće i dokle ih volja.
moramo shvatiti na vrijeme da nemamo sanse da se ne bi poslije euforije hvatali za glavu i tjerali selektore kao onda ciru . prvenstvo bez ronalda je nemoguce a plus su jaci od nas 10 puta iako mi mozemo s njima igrat . nemamo ni ono 1% sanse !
Mene je strah samo Spahe, da se kladimo ako bude igro da će opet neku budalaštinu napraviti!
R E V A N S Z M A J E V I...!!! A SUDIJE BI TREBALO TUZITI , DOSTA VISE...!!! Portugal je NULA prema nasim ZMAJEVIMA...!!!
[email protected] \"e-mail\" od MostaracHRHB E sad, nedavno se javljao neki \"Amar-BoracBL\" ako se sjećate,provocirao po komentarima i gle čuda, imao je isti \"e-mail\". :D ja mislim da to nije isti paćenik, a vi ? :D
ako sudije budu s r a l e kao i inace svi igraci neka krenu na sudije i neka ga polome ako vec nam nedaju da idemo na europsko neka onda ni sudija nemoze hodati
@ hz ma nismo te prepoznali veliki nogometni / fudbalski strateze, ma sta ima ? Ti si vidim upucen i razumijes se u nogomet / fudbal ko marica u kriv ...... ljudi ignorisite ove morone, molim vas !!!!!!!!!!!!! prosli baraz ili ne nasi su momci igrali srcem i svaka im cast, a mozda nas i sreca konacno posluzi, naprijed BiH
sta ti slagirani pricas pojma nemas o zivotu , stimas zelji na ruku sve a cudis se sto ti neki platini ne da na evropsko ne bi nam ni ja dao ... ionako sanse nemamo protiv njih jer prvenstvo bez ronalda je ko kuca bez prozora .
Nije me strah portugala.. strah me sudija, FIFE, UEFE ...
MostaracHRHB,stvarno si dalabu i karina. ;-)
NITI SI MOSTARAC, NITI POSTOJI HRHB. Zivis u imaginarnom svijetu !!!
j.e.b.o Portugal cuvaj zdravlje
A ti htio to ili ne, si jos uvijek samo hercegovac...