Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za provokatore : nem veze odakle je klub, bio to Željo Sarajevo Borac ili Široki, svi će osjetiti posljedice sankcija. Pa ćemo onda zajedno plakati i vikati : HELJP BOSNIA
najgori su ovi sto komentarisu a nisu ni procitali clanak :S
A Široko Brijeg, Banja Luka ili Mostar su u drugoj državi, pa tu reprezentacija Bosne i Hercegovine ne može igrati... pa takvih licemjera kao vas Bošnjaka nema nigdje.
Švabo čuvaj to malo zdravlja, ovi nisu vrijedni tvoje sekiracije. A gdje smo realno, nigdje.
Forever FD- Filđan država!
www.renesansnakraljevstva.com Igra za svakoga ko voli historiju. Godina je 1460. Postoje sve Europske drzave iz tog vremena,pa tako i nasa Kraljevina Bosna. Kraljevina Bosna je jedna od najmladjih drzava na renesansnim kraljevstvima. Trenutno imamo nesto vise od 300 igraca i imamo samo jedan grad (Zenica), a za drugi nam je potrebno jos oko 200 igraca. U igri upravljate svojim likom. Napredujete kroz levele kojih ima ukupno 5 i odlucujete kojim ce putem ici vas lik, moguce profesije su (krojac,mesar,kovac,mlinar,pekar,stolar), takodjer mozete biti gradonacelnik, svecenik, general, ban, a ako se potrudite mozda cak i kralj. Mozete ici drugim putem i biti lutalica ili pljackas ili samo obicni gradjanin koji voli doci u kafanu i opustiti se uz pivo i zezanciju. Moguce je ozeniti/udati se i osnovati svoju porodicu. Pridruzite nam se i zabavite se.
DEMONSTRACIJE AKO OSIM DA OSTAVKU SVI NA ULICE
DAJT NEKA REPKA IGRA KONACNO U SIROKOM ILI BANJA LUCI. BANJA LUKA I SIROKI BRIJEG MOGU TO PROGUTATI.
Nema nama pomaka u bilo cemu ,a kamo li u fudbalu dok je srpskih fasista.Treba to jednom zavrsiti za sva vremena kao Hrvati i Kosovari
Ispričavam se za pogrešan podatak u prethodnom komentaru. Ne smije igrati na 76% teritorija države.
Hahahahahahahahaha Reprezentacija države ne smije igrati na 51% teritorija te države ahahahahahaha
Uefa je uvela nove nacine kaznjavanja a to je oduzimanje bodova u kvalifikacijama, Rusija je prva koju to ceka. Azerbajdzan bi isto mogao dobiti minus bodova zbog upletanja politicara u savzenu ligu, a BiH isto to prijeti - zbog vec navedenih razloga u clanku. Ako dobiju -4 boda onda komotno mogu odustati od kvalifikacija eto samo toliko, a kako sve izgleda to ce biti, jer je Uefa skontala da od samih kazni nema koristi ako zelis da uvedes \"red i mir\". Fer ili ne fer to, o tom se da razgovarati ali siguran sam da bi oduzimanje bodova procistilo neke rupe koje koce.
RS = Retardirana Stoka HB = Hajvan Bolesni
hvala ovom portalu sto svaki dan raspiriva mrznju na netu. valjda ce biti neki zakon koji ce dohakati vasoj politici dopustanja ovih bolesnih komentara
@istina=bog Hehehe, mi na 49 % u rezervatu?!A vi se razbaškarili na svojih 24%!
RS=Rezervat srba Ove p(rezervatlije)nisu pristale da se smanji liga i najbolji klub im ispadne od crnogorskog drugoligaša.Oni i igraju na to da nas UEFA kazni jer i KROZ SPORT MINIRAJU DRŽAVU BIH. Nisam ljubitelj rata,ali ovo samo novi rat može riješiti,samo...nema više JNA i nije više 92.
srpska bosna rs ima srbiju,hb hrvatsku a 24% neka trazi sadaku po svijetu hihihihi