Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Strongman Biti Srbin nije sramota, ali biti djubre poput tebe jeste.
Bane svako ponekad ima los dan,samo naprijed bice boljih igara ! za @strongman De.bil.ko ti jos nisi evoluirao u Homo Sapiensa jos si na nivou mandrila (podvrsta ma.jm.una).
Dobre dvije asistencije.. prva nako.. al druga je beton u stilu inieste
Čudi me samo, a pošto je Ivanović sa Balkana, da nisu odmah počele priče da je utakmica namještena, i da je Bane bio dobar na kladionici. Da se ovo desilo u Italiji vjerovatno bi to bilo tako, ali Englezi sebe još uvijek smatraju da su oni najpošteniji.
Ivanović ispao šupljeglav. Nije to ništa što će mu na Masimiru raditi Modrić, Mandžukić i društvo.
@@ ronaldo Stalno uzimate u usta sudije kao nasi politicari postenje. Zalosno je sto su obadvije ekipe ciganske prema ponasanju ali jos je zalosnije sto vi pokusavate glumiti neku gospodu. Sudije vam sto put namjestile u Ligi prvaka nekakve lijeve penale i onda dodjete pricom kako je Real u domacoj ligi varao vas. Haj sto to nema veze jedno sa drugim nego sto ste toliko iskompleksirani da osim Real i Barcelone za vas nista drugo ni ne postoji. Christiano koji mi se izgleda u zadnje vrijeme malo popravio otkad su ga ljudi poceli nazivati opravdano pi,ck,om pruzi ruku Pepu nakon onog glumljenja da ga je Christiano udario u glavu i valjanja po terenu kad su onda pobijedili u kupu kraljeva sa 1:0. Kako on uzvrati ko klosarcina sa pijace. Mourinjo jeste seljacina ali bar ne glumi gospodina, ne pretvara se pred novinarima i prica o nekom postenju dok vamo vara ko zadnji cigan. Ako hocete gospodina, eno Don Jupp 30 godina nikoga nije uvrijedio.
ja konja, braćo mila!
svako ima loš dan, al' ti si ga usro do temlja
Jose Mourinho: "Nijedan velki trofej nebi osvojio da nisam imao suce"
Branislav Ivanović, stoper engleskog nogometnog kluba Chelseaja pa ja mislim da i boki 13 zna da on nije štoper
I on je samo ljudsko biće..
Tomas Rosicky: "Kunem se da sam glasovao za Cristiana Ronalda, ali iznenađujuće se na popisu pojavilo da sam glasao za Messija." Kako prenose talijanski mediji, Gianluigi Buffon se izjasnio kako je glasao za Cristiana Ronalda, međutim, FIFA je njegov glas prepisala Andrei Pirlu. "Dao sam svoj glas Cristianu Ronaldu, ali moj glas je po FIFA-i stavljen na Lionela Messija. Žalosno je da se takve stvari dešavaju..." Thiago Silva (PSG) Novinar iz Indonezije tvrdi da je glasao za Xavija, igrača Barcelone, ali njegov glas je naravno otišao Messiju. José Pekerman, selektor Kolumbije: "Maksimalan broj bodova sam dao Radamel Falcau, naravno. Prema FIFA-i ja sam najviše dao glasova Messiju, ne znam šta se dešava, ali ja tako nisam glasao. FIFA MAFIA!
stidi se sto si srbin...