Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bane legendo sretno ti bilo.. Toliko dobrih i lijepih i vaznih golova, prava si legenda kluba i olicenje profesionalca!!
haj ne riSe,nego to je najbolje što je ostalo,al' i to je previše za tebe....
Kada si izgubio mjesto u Celziju onda ta tvoja izjava ima mjesta, dok si bio standardni igrasc u Celziju takve izjave nisi davao. Sve u svemu sretno ti bilo.
Mogao je i u Kinu za kes veliki, ali covjek je izabrao Zenit klub sa kojim se opet moze takmiciti u Evropi..a i Ruska liga je dobra..ima tu timova CSKA,Zenit,Spartak,Krasnodar,Rubin,..steta sto je Dynamo propao ali vratice se..igracina je bio nema sta..svaka cast..onaj gol u finalu LE ce se pamtiti dugo
hajde sto je dobar fudbaler i veliki profesionalac ali isto tako licno poznajem osobu (ne nije pravoslavac) kojoj je ovaj veliki covjek nekoliko puta financijski pomagao! svako dobro Ivanovicu!!!!