Igrač jedno, selektor Srbije drugo
4
Ivanović: Moramo pobijediti Wales; Mihajlović: Ne moramo!
Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ova srbija koliko je loša, njih bi i kosovo pobijedilo
Servistan - Kosovo 1:3 realno
hahaha sto su se smrdi poceli nervirati. jedva cekam medjudrzavnu utakmicu Kosovo - srbija. hahaha ah sto ce to biti praznik za oci ( a i za ushi haha). kladim se 3 : 0 za Republiku Kosovo.
šta vi komentarišete kada vam samo paraolimpijci osvajaju medalje!!! Da vam i tu nije bilo hrabrih i preciznih srpskih momaka VRS nigdje ne biste prispjeli Invalidi jedni bez države, himne i reprezentacije, gledajte svoja posla!
srpska posla
Fasista Mihajlovic je oprezan i ljut...igraci mu ne pjevaju himnu ,,Boze (ne)pravde,, cak sto vise ne vole ga ...
Srbija je imala i uvjek ce imate velike talente. Fudbal je za njih, slicno kao i za nas jedna fascinacija koja obuhvati mnogo dijece. Imaju jako ekipu i uspjet ce se kvalifikovati na SP isto kao i mi. Mogu reci da mi nije krivo
Sto nas ba prepadas? Je\'l ti to nesto o poredjenju Kosova i BiH? Imali ste sansu ali sad je gotovo :-) Dobili ste kur.em u celo i to iz zraka Bolje vam je da sutite i ne izazivate, znate kako ste prosli 1995 i 1999.
Ovaj gori od susica
Prvo treba naučiti pjevati himnu...
Ko da je bitno da srbija pobjedi. Vazno je da svi igraci znaju himnu
Ma Ljajić bi postig\'o hat-trick.
Moj Siniša nisi ni počeo kako treba a već defanzivno, već se ograđuješ ! Koja si ti p.....
Turci mi bi vas tukli sve kurcom u celo, kurcem u celo
@Dine ma hajde brate što bi ih pobjedili Kosovo i Vojvodina, nego što bi ih i Sandžak tuko 3-0 - realno...
Dobri su srpcadi nego se svijet urotio protiv njih.
Pa ljudi moji zar nije fino vidjeti sve repke bivse Jugoslavije da igraju dobro? Mi se digli otkako smo pobjedili drzavu za manjim brojem stanovnika nego neki veci grad u BiH. Srbija ima dosta posla da bi se plasirala a prvi potez je otkaz Mihajlovicu. Sretno svima.