Novo pojačanje tima sa Koševa
0
Ivan Sesar potpisao za FK Sarajevo
Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobro doso u najveci klub u Bosni i Hercegovini
Ove godine dominacija!
dobro došao ivane i pokaži na terenu šta znaš. a na koljena se pada samo pred dragog Boga. to je grobarska parola i nikad nije niti će biti naša!
Nema dalje sad smo bas MULTI-KULTI xD BORDO DOMINACIJA
Naravno nek nama igraju Sirokobrijezani,Celikovci,Velezovci,Drugoligasi kao Buducnost a nase djece nema nigdje niti ce je vise biti dok ovi vode klub i dovode igrace !
Jadna je istina da nasa djeca puse foru,nase djece vise nema !!! Igraju haskici,dzafici,ivani a naseg djeteta nigdje sve manje i manje !!! Cist primjer je Haris Handzic koji je Sarajevu transferom u Lech donio 300 000 eura i sad ga nema ni na mapi...Eeee moj IRFANE ti i rvoja politika s Plisekom oko kluba...Al nicija do zore nije sjala,a FK SARAJEVO sjaji i sjajit ce do kraja zivota !!!
Kako to da je NK Sarajevo potpisao ugovor sa fašistom, jer svi znamo da je on Širokobriježanin, a koliko znam Sarajevski mediji su toliko i toliko puta nazvali Širokobriježane fašistima, pošavši od internet portala pa do FTV-a!
mrs za tvoj kamenjar usrasko fashichistichki
pa dokle više gospodine Irfane dokle više :D
Pravi ste klub nema sta. Svaki igrac do sad potpisao na 1 godinu, kad nemas gdje dodjes u Sa i odes za pola sezone. Zato Sarajevo nije prodalo igraca vise od 50.000 km jako ste maleni. Pored toga dovodit igraca kad je sezona vec pocela, kad si misli to uigravat ..a na 1 godinu potpisao, covjek se nece ni naviknut, a vec ce otici. Bas potvrdujete da sta pravi seljacki klub,gdje dolaze i odlaze kad-god ko hoce i jos sta jako MALENI.
nemaš pojma, decko ima 22 godine i vezni je, pa nikada ne treba govoriti da nije dobar, možda proigra najbolje za Sarajevo, dečko zna, da nije znao sigurno ne bi bio u Lokomotivi..oni su ozbiljan klub .
OD MANIJAKA ZA MANIJAKE : http://www.sundhedslex.dk/images/nakkeost-2.jpg
VOZARU , YEDI G O V N A !
Sve sami anonimusi u fk sarajevu, gdje su \"silna poznata pojačanja\" to nam je obećavano koliko se ja sjećam? pa jbt nema ni Škore lafo papire čeka sve suplje do suplje ali bitno je da su dosli tamo neki Haskić,Bajraktarević,Zrnanović i ostali koji igraju za 800KM šute i trpe sta se god desava jer je njima super dosli su u grad Sarajevo, igraju Premijer Ligu i slično vjerujte prvi problemi kao i uvijek poćeti će pred kraj polusezone svake godine isto i bit ce tako sve dok se oko kluba vrte osobe koje su godinama tu ... NAPREDKA NEMA !!! kad samo pogledam ove lafo nove dresove pa jad i bijeda bolje dresove ima GOŠK i Kozara, dizajn dresova 1998 i svjetskog u Francuskoj ma isti pa igraci zavlace rukave do ramena maltene ma jad i nista vise sramota ....
konacno jedan hrvat u sarajevu hvala bogu
nije ni njemu jasno u kakvu rurpu je dos\'o
NA KOLJENA PRED HORDE!