Oduševljen prijemom navijača
0
Ivan Sesar: Plišek je najbolji igrač Sarajeva
Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj tekst treba da pročitaju nacionalisti širom naše zemlje, čovjek je iz Lištice...Svi znamo šta se Sarajevu i želji dešava kada gostoju u lištici, ali uprkos toj činjenici, na moje zadovoljstvo kao Sarajlije, prihvaćen je kao čovjek i kao igrač od strane navijača i svih ostalih u \"multikulturalnom\" Sarajevu (kako lištičani kažu). Gledajte i da imate imalo intelekta u vašim kockastim glavama nešto bi i naučiili...Sarajevo je naša dika bila i biti će...Moj grad moj klub... Biti srcem vezan...
JA VOLIM VOLIM SAMO TEBEEE
@Pitar Hahahaha Širokobriježanin koji je dobio nogu od matičnog kluba, nigdje nije se nametnuo pa završio u Vrhbosni, he i kao to je nešto, da znate kakvo mišljenje u Širokom imaju o tom momku i prije nego što je došao u Vrhbosnu i kakvu reputaciju ima kod kuće nebi tako sladunjasto pisao o njemu. Igračima Pitara savjetujem da čuvaju novčanike i mobitele dobro u svlačionici!!!
I ja volim samo ZELJA !
Ja volim samo ŽELJA!
JOJ STO NJEGA NEKO GURA IZ KLUBA TO JE CUDO! CIM JE DOSAO ODMA IGRA OD PRVE MINUTE! KODA JE IGRO U ARSENALU! KOJI JE ON KLINAC DA DAJE INTERVIJU..IMA BOLJI IGRACA KOJI SU TO ZASLUZILI KAO OBUCA TORLAK KOJASEVIC..
samo da ne bude sparta i basel
JOŠ KAD NAM PLIŠEK ĐŽEKU DOVEDE
Fesove su nosili i srbi, vi da ste dana u skoli proveli znali bi...
ODINE GDJE SI JESI LI TO NA ILIDZI DOBIO BATINE PIZZZO OBICNA
Hajmo kone, navalite kod vas svakako ništa novo.
sarajvo sampion- c i je n a t o r. b a
moj boja dresa ko boja fesa, sa sdha na usnama u nove pobjede.
TOOOOO IVANE, idemo po titulu, nista nas drugo ne zanima. TREBINJE NA VAS JE RED !
Navijam za Sarajevo, a od europskih klubova za Dinamo.
sarajevo bi moglo do naslova samo vidim mali problem! Borac? ja koliko vidim ovi iz Borca bilo u gostima ili kuci samo pobjeduju i to vazda u zadnjih 10min! pa u p.m moze li doci 1 dan da izgube?