Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Po tvojim dislike ovima se vidi šta većina misli, a ti kopile nacionalističko iz BiH (vjerovatno široki, grude i ta sela dole što su im uveli internet nedavno) se tješi da je tako, tvoja država je BiH, ne Hrvatska, ne Srbija..
@Ante Ja mislim da grupa srbije nije nista teza od nase. Ali ako ti nemozes da pobjedis jednu malu makedoniju, onda jeste teska. Izjave da smo jaci od hrvata mozda je malo pretjerana. Ali Hrvatska i Srbija uvjek imaju tu prednost da imaju igrace iz svoje drzave i plus jos one Bosance koji se smatraju samo zbog vjere kao hrvatima ili srbima.
Pa i Misimović je 2004 za Bosnu zaigrao samo zato je tad imao 22 godine,i više nije bio dobar za omladinske selekcije Srbije.Treba reći da je Miske igrao za Bayern 2,kao i to da je bio povremeni omladinski reprezentetivac Srbije!Nakon što mu je stigao poziv da zaigra za Bosnu,Misimović se omišljao nekih 10-ak dana i onda je pristao zaigrati!Nije mi se namjera ni s kim svađati,ali to vezano sa Misimovića je činjenica!
Najgore ovako kad priča neko o necemu a veze nema, ghuzovace dosao u repku zbog Svrake, za razliku od ovog Svraka se pokazao
ja kad vidim koji Hrvati igraju za BIH nasmijem se kad kažu da je ''BIH bolja od Hrvatske'', pa realno ni jedan Hrvat ili Srbin koji igra za BIH osim Mišketa nebi imo šanse ni za rezervu u Hrvatskoj ili Srbijanskoj repki.
BIH grupa je toliko jaka da komotno mogu igrat igraci iz Premier Lige da riješe ekipu.
pa ti kakav si,ti bi, i da igramo sa njemackom spanijom i holandijom u jednoj grupi opet nesto nasao negativno da prokomentarises,idi ba lijeci se,a tvojim ili bolje receno, tvojim susjedima iz HR sve najbolje u daljim kvalifikacijama pa akb da se omjerimo u Brazilu....
napisao sam što mislim i što realno većina misli. nisam napisao ništa protiv BIH, a većina vas ste jako uvrijedljivi pa vas sve pogodi.