Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sjećam ga se još iz Hajduka, bio je veliki potencijal, sa 19 godina na posudbi u Zrinjskom je bio najbolji strijelac lige, u Hajduku nikad nije dobio pravu priliku i karijera mu je krenula silaznom putanjom, ali još je mlad i mislim da je ovo dobar posao i za njega i za Zelju.
nije dobio nigdje priliku a već promijenio 10 ekipa???eto kakav je igračina kad u Hajduku nije mogao igrat ili u ovoj Grčkoj Kerkiri ccc?????
@trpaj-trpaj -Slobodo i šta sad"pametnjakovicu"?Ni Zeba nama nije valjao a eto vama je kapiten.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovaj je za onog Penku izmislio fudbal! Jos kad ga Sablja Mulalic izbrusi ubit ce kitare, sve po klempavim usima...
hahha ocigledno si neki balo. Da ti ovaj nije dosao u tvog zelju nikad ne bi ni cuo za njega, zato idi se igraj kantera,nemoj da balis ovda
Sad sam ga gledao.Ovaj ce frajer da haos napravi,sjebat ce se svi a jos smo i odbranu pojacali sa onim Stevanovicem nedavno.I njega sam gledao,frajer je jak,brz i dobro pametan.Pogledajte na YouTube.Na svaku loptu ide frajer.Ovaj sam moze biti u odbrani hahaha.Joooooj jedva cekam da sad pocne karanje. Dovedite nam Barcelonu da se zagrijemo :D
Čovjek koji se danima prije tjednima,šepurio po Mostaru i nudio se Zrinjskom,ali ga dole nisu htjeli jer imaju napadača dovoljno,pa onda brže bolje u Želju,i sad ovakve izjeve hahah Ista stvar se dešava sada sa Uglješom Radinovićem,nudi se po Mostaru stalno,a Zrinjski čeka Tomića,Željo već odavno ponudu poslao Eto vidjećete ako Tomić ne potpiše za Zrinjski da dolazi Uglješa,a tek druga opcija Željo To je žalosno
Lik u tri sezone nije odigrao tri utakmice, ne znam samo gdje ovakve nalaze. U Celju odigrao 16 utakmica jedva dva puta pogodio. I jeste za BH lige, ovaj propali regionalac može samo kod nas igrati.
ovaj reprezentativac - mozda U17....
Da. da. plavi gigant!!!
Eh,citam ove komentare vec duze vrijeme i maxsuz sam odlucio da napravim acc da ovo komentarisem. Nije sto volim Zelju.Nije ni zbog tih svih dobrih trenutaka.Imam osjecaj da ce se "I naprijed!I naprijed!" cuti i u Evropi uskoro. A moj Ivane,samo ti zabijaj golove i vidjet ces caroliju kad sa Juga zagrmi. Zeljeznicar za zivot cijeli!!
Iskreno se nadam da ce biti pojacanje a ne Prinova !!
Bgm kako je Seljo krenuo ima da prestigne Slobodu u ovih 12 kola aahahahahahahhahahhahahhah
Kakav je ovo opet novi dizajn
promasaj od igraca, dzaba dosao, od njega nista
dvije minute po utakmici ili? FORZA ŽELJO 💙
Dobro došao u svetinju!
kitariiiiiiiii naaaaaaaa aparatimaaaaaaa!!!
Zasto bi bili?bezveze igrac cist promasaj 😉😉😉😉😉😉
pripremite se za docek, cujem dolazi vam misimovic i ove godine, ko i prosle
Odlicno poljacanje i odlican potez !