Nastavlja se egzodus
0
Ivan Lendrić napustio Željezničar
Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ide totalni remont plave pruge..Lendricu hvala za sve sto je dao Zelji i sretno u nastavku karijere... I kad si na dnu i dalek je put ka vrhu uz tebe stoje oni sto te vole... 💙💙💙💙💙
Bez odlaska ove Uprave nema Remonta
ZA SVE TI HVALA IVANE! 💙💙💙💙
Ocel u Velez
Hoce li im imati ko igrati sljedecu sezonu?
Zadnji ko ode nek ugasi svjetlo :(
Raspad sistema !!!!!
Ostati će mi u sjećanju ona proslava titule ispred vječne vatre, kad je Zrinja bio prvak 😂😂😂
Nema mu više ni u Zrinjskom mjesta
neko misli da je do Lendrica i do ostali igraca a ne kontaju da je do Uprave Kluba , NIKO NIJE LUD DA IGRA A DA NE PRIMA PLATU ! SVE DOK NE ODE OVA UPRAVA KOJU JE DOVEO AMAR I SVE DOK SE ON BUDE VRTIO OKO KLUBA ZELJI NECE NIKAD BITI BOLJE !
Jel iko ostao?
egzodus treba i u rukovodstvu, unistavaju klub
ko god se vrati jednom u karijeri u klub u kojem je ovdje igrao, znaj da je propo ko Grcka u inostrantsvu, odnosno da mu je talenat limitiran.
..stariji se sigurno sjećaju sezone 78/79 kad je Željo igrao II ligu ..sigurno tada nije bilo lako biti navijač Želje kao ni danas..ali poslije toga bilo je puno trenutaka radosti ..stoga glavu gore plava nacijo ,izaći ćemo iz ovoga još jači ...osim ako nam upravu ne budu vodili n'akav Del Boy iz Londona i slični njemu ...jednom Željo ,vazda Željo ...
ma goni sve startere dobrih igara u posljednjih 15 utakmica
U prošlom periodu bio dobar igrač, ovaj put ispod prosjeka. Sretno dalje.
Kud tone ovaj brod
Lendric mi je drag igrac. Vjerujem da je maksimum dao od sebe, al' relani da budemo stalno su rotirali napadace (kao i ostatak tima). U svakom slucaju stertno Ivane!