Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najpoganiji igrač premijer lige, pravi fašista pogani. Žao mi je samo što sam ga promašio kada sam ga gađao baterijom na zadnjoj tekmi.
S konja na magarca!
Jesi ruzan
svaka čast ivane. puno sreće u novom klubu i hvala ti na zalaganju u širokom, kao na tvojim igrama i korektnom stavu. bog i hrvati. ZDS
Ne kontam ovo "Bog i hrvati", hajd nam malo objasni!
@husohuso znači zato se kaže "Bog i hrvati"! oni kojima je Bog dao da kontaju moraju završavati misao sa "Bog i hrvati"! Jasno mi je sada.
Čeka li ovaj jos poziv Hrvatske repke..Nije htio da igra za BiH jer navodno čaka poziv HNS..a zavrsio u Širokom...I Magarac je u nadi umro da će postati Konj.
majmune, koji igrač čeka poziv repke s 34 godine.