Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa dobro ljudi znam da smo giganti ali ne mozete svi u Želju. 1921
otvoreno trziste.. Ko moze da plati, taj i ima. Fudbaleri su tu zbog novca, i sve dok je koliko-toliko korektan odnos to je u redu. Sto se mene tice svim fudbalerima zelim da ostanu zdravi i da karijeru izguraju sto duze.
Jagodic i uprava na aparatima !
Kako ce potpisati kad je slobodin igrac do ljeta , a seljo nije platio obestecenje
kakva je ovo euforija o pojačanjima: Zakarić-otpušten iz Dinama ZG--odšteta 0$ Crnov-otpušten iz Lištice-pdšteta 0$ Musa(nig)-nijedan meč u prvenstvu u tamo nekom sporu.. Kostić-ispade bolji od Kosorića u koga su se do prije kojeg kola kleli i meši preporučavali za rep. stopera Stojanović-otpušten iz Zrinjskog..veliko pojačanje za ŽeljA... Zeba-korektan igrač i pojačanje... mora igrat da ima neko i proučit fatihu.. Petrović-ober stručnjak iz nemačku
Popij lex smiri se, pojede se ti čim vrijeme trošiš o Želji.
@Komentar iz mase istina boli..... trener Petrović Sampras vam trenirao trećeligase, petoligaše iz NEMAČKU... otiđi na wikipediju i provjeri... Vamo vrh stručnjak kod Zelja...kao i Slovenac Kostić btw da nije što u rodu ovaj Slovenac Nišliji Kostiću Ivanu...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ФК Железничар
Sretno plava armija :)
pa jesam li ja joca amsterdam....
Kupuje Zeljo veoma kvalitetne igrace, dok Sarajevo stagnira. Kad je dosao Amidza kontao sam postat ce Dinamo,ali ne moze se preko noci do zvijezda.. Volio bih da Zeljo i Sarajevo odlucuju o prvaku,a ne tamo nekakav Zrinjski..
JA UPRAVE SLOBODE RASTJERASE SVE STO VALJA A DOVODE AMATERE , HUSICU VRATI SE SPASI SLOBODU OVI CE JE OPET POSLATI U 1 FED LIGU
Kao covjek - pozitivna licnost . Kao bek - dobar u skoku , dobar u ofanzivnim zadacima , prilicno spor i sklon pogresnim pasovima kad udje u sredinu terena . Sve u svemu Sloboda puno izgubila a Zeljo nije dobio mnogo .
ma bravo željo...tako se rade transferi...sve sto valja u najbolji klub!!!!!!!! Zeba Kostic Zakaric...evo i Musa doso hocu kaze i ja ;)
Abd da na prvom treningu nogu slomis... !!
Mnogo smo jaki!!! A sa komšijama idu možda i 4 derbija na proljeće. A na proljeće uvjek smo dobri. PLAVO PROLJEĆE
FAKAT MIRIŠE PLAVOOOOO