Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlična online igra!možete biti menadžer svog hokejaškog i/ili nogometnog kluba.U razvoju je još mnogo sportova kao što su rukomet,košarka,formula i mnogi drugi na koje se možete također već sada registrirati!Pregršt taktičkih opcija,pogotovo u nogometu.Tržište krcato igračima i zaposlenicima.Možete graditi ogromne stadione.Prijenos utakmica uživo.Trening centar,sportska akademija,obrazovni centar...Preko 350 tisuća aktivnih ljudi iz cijelog svijeta.Jako aktivni forumi.Liga prvaka, kup kupova,vlastiti turniri za vas i vaše prijatelje.Dođite i probajte pa ako vam se ne svidi lako odustanete .Evo link:http://www.powerplaymanager.com/r121512
ZAŠTO BI SILOVO NEKU ZARAŽENU ULIČARKU KAD MOŽE IMATI BEZBROJ CURA.
Bravo jos jedan put za Sarajevo-x i njihove nivinaricice. UHAPSEN ZBOG SILOVANJA. Pa, zar je to moguce. Uhapsen zbog sumnje da je silovao. A nije kriv sve dok se ne dokaze suprotno. Bravo Sarajevo-x. Opet jos jednom pokazujete kako ste najneprofesionalniji i najjadniji site. FUj sarajevo-x...
Ma nebi on
OTKUD TO A NIJE SVESTENIK ?!!!!!???
Ispostavice se na kraju da je curi 17 godina 11 mjeseci i30 dana,a da izgleda najmanje za 25 i da joj je Klasnic 40 ti u zadnjem kvartalu.
..sta ti je zapad..u hrvatskoj bi mu se pridruzio i sef policije da zajedno siluju ..
E moj Klasnicu,nisko si pao,sramota za cijeli fudbalski svijet.djubre jedno!
Ivane, pa nemozemo ovako u evropu...
Ma neka sponzoruša hoće para, nema šta drugo biti.
dodji ivane sine na pale cekam te da me silujes odavno me niko nije izje.bao jos odkad iz haga izadjoh niko da me pogleda...dodji sine Ivane nema veze sto si rvat..
Lijepi Iran
\"Ivan Klasnić uhapšen zbog silovanja 17-godišnjakinje\" \"ispitan zbog sumnje da je u Manchesteru silovao 17-godišnju djevojku\" dakle, novinarcici: nije uhapsen jer je silovao, vec zbog sumnje da je silovao. niti je optuzen, a pogotovo nije proglasen krivim. kakvi ste vi klocevi. samo da vam je senzacija.
\"Koju to trebu on ne moze imati\" - vjerovatno i on isto tako razmislja i njemu slicni pa mu onda na djelu bude tesko povjerovati da ga zena ne zeli iako zaradjuje taj jadni novac sutajuci loptu. Takvi i njemu slicni nazalost najcesce i pocine silovanje, jer su umisljeni i samouvjereni da novac kupuje sve. Mozda kupuje neke zene, sve sigurno ne. Gnjide.
Eno cetnicci se počeli SAD i sami klati!!!!! PC=samoubojstvo