Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A niste spomenuli fenomenalan meč Farski otoci - Malta :D
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Pravog patriota za Predsjednika - Hadžikadić Mirsad - čovjek koji nije ležao nikada na budžetu. Radnika u politiku!
steta sto srbija igra grupu c jer kvalitetom zasluzuje b,realno smo pregazili litvance i trebalo je biti 5-1.ako dobijemo rumuniju sad,vec smo jednom nogom zavrsavamo prvi u grupi.krstajic je podmladio reprezentaciju,pozadi milenkovic i veljkovic deluju solidno,rukavina uvek moze bolje.sredina je odigrala solidno a tu su u rotaciji sms i ljajic.mitar se trudio,nije ga htelo ali vratice se protiv rumuna,ova ekipa mi deluje borbenije i sa vrse srca,nego mnoge prethodne u zadnjih 20,30g.
ima tu vrhunskuh igraca,sms,matic.prijovic dao prosle godine 18golova za paok.zivkovic je igrac za veliki klub.milenkovic takodje.videcemo radonjica u marseju,dmitrovic imao jednu,dve vrhunske odbrane.ovaj tim kako krstajic bude stasavao kao trener i ako nastavi da igra srcano,dobro i pobedjuje,moze strahovito da napreduje i da nabije samopuzdanje.cilj je uigrati ove momke da se lagano plasiramo na ep 2020g a ovaj pocetak obecava.
Ja utakmica braco mila
ne kuzim zabare kako Balavo tele ispred Cire....
Sve kako sam rekao
Bila jednom jedna Italija.