Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sead Gattuso Kolašinac 😳
Kolosinac zasluzuje klubove poput Bayern, MU Barcelone itd od Milana ostalo sam ime.
vratit ce se Milan - osim toga, kad bi neko dao 3M da igram u Milanu i zivim u Milanu i 5M da zivim u Minhenu i igram za BM, ja bih izabrao Milan - neuporedljiv zivot, sve ti blizu, svjetski grad - Milano i Barcelona ili Madrid - drugi nivo :)
dovesti Kolasinca pod hitno. Milanu fali neko da dobije crveni karton dok Paletta odradjuje suspezije zbog crvenog
Bolje mu je u Schalkeu ;)
Stanite mali do juce ste ga udavali u Juventus, sta je ovo sada.
SAMO IDI MILAN CE OPET BITI VELIKI
Pa nece Sead igrati do 40te godine...
@Glupan98 hehehe. Vidi se iz aviona da volis Milan. Ali imas pravo, Milan svakako nije klub koji bi Kolasincu donio sportsku satisfakciju. Ni nakon godina stagnacije i nazadovanja, nemaju pojma sta bi i gdje bi. Engleska PL je ko crtana za njega.
Nije budala igrati za 2 miliona,kad pojedine tarabe uzimaju vise
sad je u najboljim godinama nek uzima koliko god vise moze... slazem se sa tobom danas neki klocevi puno vise zaradjuju a pred njim je dobra buducnost veliki je radnik