Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niđe veze, ko da će nekolicina sudija proširiti taj "virus". Tačno se nešto dešava samo je pitanje šta tačno, gledam kod nas 3 zaražena a već se prazne zalihe brašna, šta će biti tek kad se zarazi 100 ili više? Sve ovo miriše na neku pripremu za nešto veće kao eksperiment da se vidi kako narod reaguje na katastrofu.
Kako kaze dodik,migranti ne a korona bujrum.
Ovo je više pretjerano.
Šta se krije iza ovog virusa vrijeme ce pokazati ili nece javnost nikad skontati al da skreću globalno pažnju to je istina nešto krupno se dešava
O bella ciao, corona ciao.
Dosta im je belaja sto sude italijansku ligu
@Drcela nista bez Coline
Cisti koronizam