Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
francuzi sa ovakvom igrom ništa nisu mogli učiniti, ni jednu utakmicu nisu odigrali na nivou. domenech je davno trebao otići, ne znam što su držali. na žabare ne vrijedi trošiti riječi, ništa novoga!
Ma sta ces, \"zabari\" su to! Jedva se nekako proguraju i na kraju osvoje. Nidje veze... Imaju dobar tim al su neuigrani, sto se moglo vidjeti u prve dvije utakmice. Nisam expert za fudbal, niti kriticar al\' ovo sto se do sada vidjelo od Italije (ako se ista i moglo vidjeti) je katastrofalno i uopste ne lici na Italiju od prije 2 godine... Samo ih sreca moze odnijeti dalje!
Koju zabari nafaku imaju pa to je nevjerovatno...prvo najbolji igrac FRA se povrijedi pa onda penal i crveni karton te drugi gol lopta se odbi od Henrya i promijeni smjer...Osvojice sigurno...Domenech je kreten stavio Abidala beka da igra halfa...
Italiaaaaaaaaaa
FORZA ITALIA!
bravo talijani... al nista od vas... holandija ce bit prvak...