Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sa ovih prostora svi napreduju, Makedonija nerjeseno sa Italijom, Kosovo sa Svicom, Slovenija dobila, o Hr da ne pisem,...samo mi miljama daleko, srozali se skroz...
Sta ima sokirati kad su oni isti. Logicno je da ce biti po bod jer Svicarska zna da ce biti prva i kvalitetnija je ekipa od ostalih a tzv. "Kosovu" znaci bod a i u uzvratnoj utakmici vjerovatno ce i da pobjedi ako Svicarskoj ne bude trebalo bodova.
Joj ja naslova, svaki dan neko nekoga šokirao, neko šokantno poražen. U natjecanjima gdje samo možeš pobjediti ili izgubiti kao u tenisu i dogodi se poraz, daj brže-bolje napiši da je šokantan poraz. Evo sad je neriješen rezultat Kosova i Švicarske šokantan.
Kosovo je uvijek bilo Albansko,isto kao sto se abd blizi pad Republike Sumske hapsenjem Laktasenka,zato ide Schmidt da ga uhapsi
Kosovo U 94 minuti sokiralo Švicarsku,Ovi nasi u 64 minuti sokiraju sami sebe kad vide koliko ne mogu😎
Kosovo republjik!
svaka cast kako se Kosovo bori,trebalo im je davno dati nezavisost
Ovi naši manekeni trebaju da pogledaju kako se Makedonci i Kosovari bore za državni dres. Od 1. do 90. minute !!!
Realno Svicarska im je pustila ovdje svakako im ne treba
Italija nema niti jednog top igrača. Kosovo i Šicarska sunlrijateljske ekipe. Tako da su oba rezultata očekivana.
Reci to za Italiju je dokaz da ti nemas pojma o fudbalu, a dosao si da komentarises.