Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
italija osvaja 100 % uplatite na vece pare, kad vam kazem slobodno
Evo mali podsjetnik ko je prvi nakon srpske agresije došao u Sarajevo da s nama odigra prijateljsku tekmu: http://www.youtube.com/watch?v=BasABYWIOH0&feature=share FORZA ITALIA!!!
forzzzzzzzzzzaaaaaaaaa azzuriiiiiiiii!!!!!!!! forza balotelli, gigi & co.
U ovoj utakmici kao da su se izokrenule uloge. Španija igra kao što je Italija igrala godinama, brani se previše i igra bez napadača, a Italija se odmakla od stila koji ju je pratio godinama i igraju preofanzivno za njih, nešto slično kao Španci na prošlom EP sa Toresom i Villom. Zbog toga navijam za Italijane koji su podjednako jaki u svim linijama što dugo vremena nije bio slučaj.
Još 1 dan. Pogodi pobjednika i osvoji vrijedne nagrade LCD Sony, fotoaparate i dr. http://euro.topshop.ba?parent_id=23876