Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A lagamo su primili uplatu od 52,000 funti
Kad uplacujes sve je ok, kad pogodis, istraga odmam, ako padnes u 90+ , mozes li ti traziti da se istraga pokrene?
Lik zaradi SEDMIČNO 250k €€€ i on će sad namjestit žuti karton zbog pišljivih 200k €€ zarade i tako reskirat karijeru i slobodu i život??? HAHAHAHA pa niste normalni
kladare pi**e najvece mamu vam, kad treba isplatit posteno ljude odmah namjestaljka pu da Bog da bankrotirale svaka!!!
jah, kad klade izgube tad je naštimano...
pa nemoguce da to uradi jedan svajcarac.
Nemojte Xhaku dirati! Ko onda da potopi Srbiju na SP
NIje mi čudo od njegove vrste. Hoce oni to.
Ako je neko uzeo lovu to je sudija te iste utakmice. Mogao mu je samo rukom pokazati da požuri. A u zadnjih 10 minuta svaka ekipa koja vodi oteže čak i sa izvođenjem auta. Kladionica pokreće istragu... Ha ha ha, pa oni su ti koji sve malverzacije i prevare pokreću.
Postavili su sami te glupe opcije u klađenje. Ko im je kriv. Lik odugovlačio, uzeo pare, boli ga briga.
Hahaha, koje smeće ove kladionice, a da se kladio i pao, ne bi ništa ostraživali. Ponude opkladu i kvotu i kad neko prođe, istraga, namještaljka. Jadovi jadni očajni
Cuj istraga se otvorila na zahtjev kladionice, ima li igrac kad padne u zadnjoj minuti pravo da podnese zahtjev za istragu??
Ako vam je sumnjivo sto ste primili uplatu, nudite kvotu i ako je neko pogodi, ide istraga jel?, da je pao nebi bilo istrage, vi svaki dan namjestate i nikom nista, izbacite te perverzije iz ponude i sve ok.
Sve je kladionica,i život!!!
Ma gdle će Albanac nešto da muti... šta vam je... to svaki kao Majka Tereza.
Možet mu ga samo LAGANO POPUŠITIII... Albanci najpametniji narod!