Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Latino veza stavila Dzeku na klupu u najboljim godinama ka i onal Mancini sto forsira mentalno nestabilnog Balotelija...sreca da Dzeko ode na vrijeme u Romu, inace mogla ga zadesiti sudbina Pjanica. Sta sve bolesni treneri mogu uraditi igracima toje nvjerovatno...isto primjer Muse u kosarci.
Nije bio na klupi samo.Nego su rotirali bili jer su imali previse igraca.Dzeko je Svjetska Klasa Igraca.Ima vise Titula i Golova ukupno od Aguera Balotelija Teveza i ostalih tada igraca.Dao je 72 Gola u 189 Utakmica u Cityu i sve moguce osvojio
Dobili legendu tek u 2022. Pih. Kad je Best postao legenda Uniteda. Ili Bob Charlton.
Da nije bilo Džekinog gola, ne bi bilo ni čuvenog Agueroooooo