Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko to zeza mog druga Teveza!?
Ko kad Kuduz skine \"Izeta Fazlinovica\" ili ti Mustafu do gola pa onda djed kaze: \"E neka je vala i njemu neko dohako..\", tako i malenom... Samo j.e.b.a.c.e njih maleni ko i Izo kuduza na kraju..
Ma znao je Alex kakav je taj lik Tevez, zato ga je nabio nogom......a ovi iz Cytia se odmah zaletili da ga kupe....e sad nek se navlace sa njim koliko hoce......kod Alexa nema zezanja, znao je otjerat i takve velicine kao sto su Bekcham i mnogi drugi, trenerova je zadnja, a igrac je placen da slusa trenera a ne da soli pamet drugima....kada bih ja postupio kao Dzeko i Tevez u firmi gdje radim, dobio bih otkaz iste sekunde, a ovi fudbaleri rade sta hoce, previse su zasticeni a tolike milione primaju......
KAKO ĆE IZGUBITI 2MILIONA KAD JE VEZAN UGOVOROM, ON IGRAO NE IGRAO DOBIVA PARE....moze hi tuzit ako mu ne dadnu keš :)
Mancini je*em ti sve glupo, ostavi Teveza na miru. Ako se nije osjecao OK i ako je mislio da ne bi pomogao timu u igri treba da se postuje odluka. Bolje sto nije usao ako nije bio raspolozen, primili bi jos 2 gola sa njim.
@P.i.p.o daj molim dodaj me na fbk http://www.facebook.com/profile.php?id=100002341461672
ne razumijem kako neko moze biti sad na strani teveza i osudjivati mancinija...da se razumijemo tevez igra nogomet za 100 000 funti sedmicno, to su pare koje mi nikad mozda necemo vidjeti, tolke pare prima i da on odbija igrati, daj nemojte biti smijesni, koji je tevez k.u.r.ac da on ima pravo reci ne treneru, a ima onoliko platu...cisti seljakluk i neprofesionalnost igraca, takvima nije mjesto u profesionalom nogometu! jedini MOZDA na svijetu koji bi sebi mogao dopustiti ono sto je tevez uradio je messi i nijedan drugi nogometas! pffffff on ce govoriti da nece igrat ma.mu ja njemu je.be.em, ljudi nemaju sta za jesti a on nolko zaradjiva i onda na kraju se buni nesto! seljak!
Poceo Mancini kao i Murinjo. Konj, marke dorat.
Za druga koji podrzava Mancina, zar nije bilo logicnije da izvede Aguera imjesto Dzeke, Aguera nije bilo na mapi a plus je imao zuti karton, na kraju se ispostavilo da M.City nista nije ni uradio nakon izlaska Dzeke, a dok je bio u igri bili su ako nsita par pute pred golom Bayerna. Mislim da sad nisi fanovi M.Citya u redu lani dok je Tevez davao golove bio je KING niko Mancinia nije pominjao, a sad mu isti ne da da igra, licemjerno zar ne.
Tevez šta je sa mozgom ???
A najjače je ovo da neće nastupiti u \"modrom\" dresu.
@@Delegat Siđe relativni nismo te prepoznali.
Ti gledaš stvari iz svoje perspektive koja je prilično uskih okvira. J*b* se Manciniju za Teveza i Džeku i za sve ostale. Njega zanima samo njegova \"koža\" a to u prijevodu znače rezultati. On je šef, i neće Džeko dobiti otkaz ili Tevez ako ne bude reda u ekipi a time i rezultata. Kako bolan možeš ti nešto reći na Mancinija kad je čovjek i previše tolerantan. Ono meni da uradi igrač kao što je Džeko uradio i njega bi dobro kaznio. Ne bi Mančini dotle stigao da je popuštao raznim seljačićima poput Džeke i Teveza. Znam da ovo nema koristi, jer si očito jako ograničen, pa ne možeš vidjeti jako jednostavne činjenice. Kako bi shvatio onda teoriju relaviteta, pitam se...
a moras biti djubre od trenera koje hoce da se ustolici ako ostavis najboljeg stijelca proslogodisnjeg sampionata na klupi,
http://www.youtube.com/watch?v=Z907QwXpUqA ahahahhahahha