Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba dovesti STRANCE u stručni štab. Muka mi je više od ovog jugoslovenskog fudbala, penzionerske taktike i "ne daj se Bosno" mentaliteta.
koliko god je steta sto smo ostali bez kvalifikacija na euro toliko mi je drago sto stoka iz saveza nece dobiti priliku da pokradu novac koji se mogao dobiti da smo prosli u barazu.
UBILI NAS LJUDI KO VOLA U KUPUSU I STA VISE DA SE PRICA ??? NASA REPKA JE JEDAN OBICNI PROSJEK,I POCELI SMO DA PADAMO,ALI OZBILJNO DA PADAMO,NESTO NE STIMA U TIMU TO SE SINOC VIDJELO,SAMO NASI SVE KRIJU,ISTO KAO POLITICARI,I KAKO OCEKIVATI NESTO BOLJE???
Hihihihihihi što Irci podjebaju Bolešnjake hihihihihihi
Molim Allaha da ti da pamet. Šta je to uvredljivo u mome nicku ? Babo Alena Muhića
Ima nas savez 30 000KM,Nije problem u lovi
Nas savez ostaje bez planirane love i to ce biti problem definitivno. Ali najveci problem je sto u slijedecim kvalifikacijama nismo povlasteni u zrijeb i velike su sanse da dobijemo jake i ozbiljne protivnike sto bi uzrokovalo dalje padanje.
Dovesti Maghata i rijesili smo sve probleme s manekenima i rodbinskim vezama. Krv bi propisali i igrali bi samo najbolji a ne tecici i amidzici
Grupe za sljedece kvalifikacije su vec izvucene!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)