Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je sve osim fudbala
☩ ☩ ☩ ☩ ☩ ☩ ☩ ☩ ☩ ☩ ☩ ☩ ☩ ☩ ☩ I R S K A ☩ ☩ ☩ ☩ ☩ ☩ ☩ ☩ ☩ ☩ ☩ ☩ ☩ ☩ ☩
Jel dirala lopta Lulica uopste. Oj holandjanin sudija.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Znas kakva ti je sredina kad spahic mora kreirat akciju
Pa gdje će biti kad nema kome da doda loptu.Lulić je dosad svaku izgubio, Medunjanin nabio "napamet",Višća dotrči do protivničkog šesnaesterca i nema kome da doda..niko ne zna da padne ispred 16 metara.....šta hoćeš od PJANIĆA???? Da leti možda????
ovo je bio ispostavljen racun za zvizdanje na minutu sutnje,,,,,,kao neka kazna,,,da nam se da do znanja gdje nam je mjesto... :(
Disciplinovana igra je nesto sto nijedna reprezentacija sa balkana nejma.Veceras se to pokazalo za nasu reprezentaciju kao veliki problem.Bolji smo od iraca ali sa ovakvim ponasanjem na terenu nikad ih ne mozemo pobijediti.Cast pojedincima ali jedan dio nasih igraca ne zasluzuje uopste da igra ovako velike utakmice. Zao mi ovih oko tri hiljade nasih gledalaca sto su potrosili i svoje vrijeme i svoj novac da gledaju spahica i slicnih njemu.
a ja se još nešto k'o nerviram... jbvas vaš fudbal....
Ma jedva smo i u baraz dosli ,a da smo imali kakve bolje protivnike u kvalifikacijama ma nebi iz Zenice ni isli nigdje.
2-0 pa to je redaljaka ***te
Ovo nisu zmajevi ovo su telad.
Vala traljavo igraju, pa nek' se ljuti ko god 'oće. Al' eto, ima još 30-ak minuta.
Kažem ja. Evo 2:0. Al' zato sa Justynom nema fule :-) http://www.klix.ba/magazin/ljepotice/justyna-besprijekorna-poljakinja/151116082
cuj traljavo neigraju nikako,sve to treba namlatiti na sred stadiona.
Jbg.
Nemamo sta ocekivat dok nasi igraju kaO gazele -.-
Ovo izgleda k'o da je Meša po ulici fato igrače "hoš igrat jarane" -" aj hocu, "upadaj u bus idemo Irska nas ceka" ko na termin sestre mi hahahah
penal je poklon ircima (FIFA nije zaboravila)al brate sta mi igramo to nema veze sa fudbalom medunjanin ko neka tetka a besic na klupi ko razumije poznaje fudbal ocigledno spahic poceo sranje nastavlja sa sranjem i kako stvari stoje zavrsice sa sranjem begovic boze dragi ne smije mu se nijedna lopta vratiti gdje je on fudbal ucio visca i dzeko jedini koji se bore i loptu zadrze to je premalo momci nemoze se tako igrati ogi nije los al irci napadaju 90% po njegovoj strani zuka i kolasinac solidni lulic se boji pucat il ka sesnestercu ici slabo lose bezvoljno ovi irci osim htijenja i vece zelje nisu bolji to vidim kod cocalica daje sta moze i nije najlosiji mesa ubaci djurica i besica treceg kasnije sad nemamo sta cekati gol moramo dati tako i tako na sve ici pa iako izgubimo 2:0 je isto kao i 1:0 bar smo pokusali mi ni jedne prave sanse nismo imali kako cemo onda proci lose momci skroz al jos nije kasno irci sami neznaju kako vode al svejedno izadjite napolje i dajte sve od sebe
Šta nije jasno? Penal čist ko suza, naši ograju ko pi*ke, umorni od kafenisanja i pucanja selfija po čitav dan. Irska zasluženo prolazi.
Ovo nije ni na šta nalik. Medunjanim i Zukanović lupaju loptu gdje stignu ... nevjerovatno !! Spaha nula. Vranješ spor kao puž. Višća trči kao muha bez glave, nikakve ideje. Jedini Cocalić nešto pokazuje i naravno Džeko koji je još i najbolji ..
Cocalic??? Pa covjek nema 2 ispravna dodavanja, sta lupetas???
Evo sada će biti bolje .. 2:0 Pa Vranješ je rupa živa
samo kad se sjetim muse i ostalih kosarkasa to me usreci a ovi bijednici koji nezele da se trose za bosnu su supci cast izuzetcima .
ovo nas je bog kaznio sto nismo ispostovali minutu sutnje,jebem mamu svima koji su vikali palestina za vrijeme sutnje