Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jadan smo mi narod, sto se vidi iz izjava ova dva "eksperta". Ako treneru bez ikakve strategije, narocitog znanja i kompasa, ne treba covjek koji mu je dosad vise puta spasavao, koji je najbolji strijelac evropskih kvalifikacija za SP (!), koji poput amajlije osvaja trofeje sa svakom momcadi u koju dodje, onda je i bolje da ide. Koji ce k... vise s onim glupim zabarom. Pogledajte samo primjer Balotelija. I garantiram, bilo ko da dodje u City, ekipu prepunu petrodolara i zvijezda, ali bez istinske tradicije, a narocito dok glupi Mancini osmisljava strategiju igre, u najgorem slucaju ima da stagnira. Glupi zabar, dakle, vec tri godine ne vidi da skripi u odbrani, a narocito u vezi, ali on i dalje, poput gladne hijene, zeli napadace. A tebi Edine, koji si bolji ambasador drzave od svih diplomata i korumpiranih politicara zajedno, sretno u Dortmundu ili bilo gdje da odes!
Psi laju a karavane prolaze, Dzeko je majstor bio i ostao pa svidjalo se to nekima ili ne,a to sto sjedi na klupi je dokaz mancinijeve nesposobnosti da sastavi ekipu,u ostalom to se vidi i po propustenim prilikama za osvajanje bilo cega.
Edine bog ti zdravlje dao i neka te podari mudroscu i srecom te ti za tebe najbolje odredi. Samo ti to mogu pozeljeti. Ti si za mene Tito i tacka. A zavidnici neka crknu manciniju zelim da ga lijeci Mujo Garib sa svojim medom.
....sto mu dobro stoji ovaj crveno-crni dres....XDXDXDXD
Jest vala bas kupi Celik i napravi ekipun EL
Ova informacija je od opsteg dobra za sve gradjane BiH. Bolje da ste napisali koliko ima nezaposlenih,koliko gradjana kopa po kontejneru,koliko djece nema za skole da ide,kako penzije opadaju a cijene rastu itd. Pustite vi Dzeku on je obijezbijedio sebe i svoju porodicu,sta je s nama???
Zaradite nesto sa strane: http://www.neobux.com/?r=ekatarinavelik http://www.the-bux.net/?ref=noclearmind
džeko rijesi se tog menadzera ...losi su mu savjeti definitivno ...njemu je dobro jer mu dobre pare lijezu u dzep ,a ako pređes u dortmund manje ce njemu biti da se sepuri u skupocjenim autima :PP
Jednom kloc - uvijek kloc ! ispodprosječan fudbaler koji ničim ne zaslužuje pažnju koja mu se poklanja..
test http://bit.ly/bla test test.
ja imam dojavu da je Džeko potpiso za Zvezdu!
Mi smo mentalno poremecen narod. Svi odreda imamo neka shizofrena cepanja sto bi rekli u rodama. Danas dijamant sutra kloc. Pustite lika da zivi svoj zivot a mozda bi i vi trebali naci neku zabavu u svom zivotu (osim klix-a).
otisao sam... u qrac...
kakav dzeko *** vas on panj klasicni da je nama neki igrac kakav je mario mandzukic
! ! ! !
Ja stvarno ne znam kako neki mogu gluposti pisat o Dzeki. Zivim u Dortmundu i ovdje su svi ludi za njim. On je san 99% navijaca ukljucujuci i mene. On i Lewa su skoro indenticni samo sto Lewa ima malo bolju tehniku a sve drugo je jednako.
sta ima u Zavidovicima ? :D
pitaj mamu svoju :D
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
kako vas nije sramota blatiti čovjeka par sedmica poslije utakmice sa Grčkom. Može on i da se više trudi i da bolje igra al kad nema konstantnu minutažu ne može ući u pravi ritam...Lewandovski daje puno golova jer je sva igra fokusirana na njega..sa ovim ne mislim da on nije odličan igrač nego da ga ekipa u potpunosti podržava za razliku od Džeke. Neka Edin ide negdje gdje će biti prvi napadač i gdje će ga više cijeniti naravno ako mu je bilo dosta para i ako mu se sad igra fudbal :)
pa glupane i u wolsfburgu je cijela igra bila fokusirana na dzeku, to je politika slabijih njemackih klubova da prodaju igraca, a evo kao sto vidimo i klubovi poput borusije koriste taj program, istina da je dzeko bio puno bolji prije dvije godine, s*** su ga vamo da valja a i on se izgubio u posljednje vrijeme, valjda mu prija amrina maca pa ga nista drugo i ne zanima
Znaš Rooney, Možda je i propao, ali on sedmično ZARADJUJE 300.000 KM. a to je ono što zlobni miševi poput tebe neće nikad ni na slici vidjeti. A NIJE PROPAO, i ako bude sreće pa da ode iz propalog kluba, u kojem je trenutno, jer dok je tamo onaj žabar, nema haira ni za koga. A Balo(teli) je odličan primjer.
Sta ti imas od tog sto on zaradjuje, je l' ti tutne ponekad u padze koju hiljadarku ?
Meni nikad nije bilo jasno, kad se vodi neka diskusija uvijek se neki klinac hvata nečijeg đepa i koliko on zarađuje. Po meni je Džeko bolji kad uđe sa klupe, kad igra od prve u cityu ne pruži ništa- A što se tiče repke to se mora poštovati jeste da je tu fokus igre on :)
KIkser, da nisi ti slucajno nekada trazio mufa od Dzekine Amrice, pa ga, naravno, posiupu?