Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gospodin!
Drag mi je lik...sretno!
Kina Irfane! Tamo je dobra lova...
Izborio želji na terenu Evropu ali ovi opet nisu znali.
peljto ye8emo ti dželilu :D
Slika koda je u dzamiji
Još pure Skomina i ti do Milorada Mažića.
ovo onaj sto mu pitari hebu od do tzv Zeljin covjek
VAR tehnologija na bosanskom se kaze varanje
Lopina na babu
pa hajde ti postani sudija majmuncino balijska zaostala
Odkad su to Fočaci postali Sarajlije Sve neki munto sunto dogo pogo peljto
@Manijaci_cvila Koliko ti godina imaš kad kao Željovac o Fočacima imaš tako loše mišljenje? Čengić vila je do prije 100 godina bila livada, i ti nešto prigovaraš Fočacima?
naslov je katastrofalan ...jedino sivilo u nas su mediji ...imamo najgore medije na svijetu ...najgore novinare ...sve dobro ce ili popljuvati ili objaviti pozitivno uz ponizavajuci kontekst ....a sve lose ce jos uvecati? samo kreirate laznu sliku i stvarno je sretan onaj koji nema vremena za vas !!!
Irfan Peljto za predsjednika Bosne i Hercegovine.