Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako i treba, ja nikada ne bih dozvolio sudiji koji ne zivi u Sarajevu da sudi derbi. Jedino dijete Sarajeva razumije sta je derbi, bez obzira za koga navijao. Neka pobijedi bolji!
Da ali hoće li biti objektivan obzirom da navija za jedan ili drugi tim to je pitanje. Ja sam ipak za to da derbi sudi najbolji sudija, Mujić je to odavno u našoj ligi.
@Komentar iz mase , vjeruj mi da ce biti objektivniji nego neko "sa strane"
Najbolji sudija sudi najbolju tekmu premijer lige!!!
@XE:D , ispravka krivog navoda, kaže se štrumpf ( kao pfening) ;))
nije Peljto nego petljo.
nema veze što je zeljovac, dobar sudija... i mislim suprotno od ovog prvog komentara... jedino sudija iz Sarajeva može da sudi sarajevsku derbi
Pa i ja sam rekao isto sto i ti ;)
NI JEDNOM NUJE.ZELJO UZEO KAD SUDI A.KAO ZA NAS NAVIJA. CAK U KONTRU NAS JEBE DA DOKAZE.DA KAO NE SILJI.
https://www.youtube.com/watch?v=-AhwzFu82cM
komedija od derbija, komedija od klubova, komedija od lige
kolika je kvota da ce rezultat biti 0-0?
Zar ne možete gledati vremensku prognozu u Nedelju vrijeme je katastrofa
znači tri bakljade, valjanje po terenu i maksimalno foliranje, masivni napadi na sudiju i na kraju ne riješeno. Vidiš jedan,vidio si sve jeeeeeeeeeeeeeee naprijed Sarajvoooooooooo.
Bice ovo jedna rutinska pobjeda. 1921
...i da ima 200 kila, zabit će ga Guzza njima...
Zabije ga tebi.
@albert ajnštajn Mojne pjenit :)
...sigurno sudija ima clansku kartu za Velez...