Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj novinar ocito drka na ronalda : "zvanicno najbolji nogometas svijeta"
Šta je pogrešno rekao?
Danas ce on to njima posteno da vrati
Pogledajte samo naslova. Francuzi,ovo, Španci ono,Argentinci ovako, Švedi onako. Ćilić, pobjedio, Novak izgubio...Švica, Srbija da ne pominjem...hahhhaaahhhh i onda baljad kažu svi karaju SRBE. Pa miševi poturčeni prazne su vam kolumne o sportu. Nebitni ste, mali te, nesposobni ste. Evo ja dvogled uzeo, kao Nele KARAJLIĆ (prim. NADREALISTI)...EEEE NEMA VAS, NEMAAAAA..., TRAŽE VAS!.
kakavi god da smo, smijemo u svaki kutak RS-a do dođemo, a ti pakašu, smiješ preko interneta da se k u rči š. Ako si mangup bar prošetaj sa, eto ne moraš to što si izgovorio reći nikome, samo prošetaj, pokaži ta mu. da
i mi smo se zahebali u zenici, fol nismo mu dali spavat pa nas natakario
jest ali u drugoj.. u zenici nije ništa uradio.. zafrkao ga onaj busen trave u 100% šansi ako se sjećaš haha
Oj sta je postalo vijest Israfile puhni il’ da se ja puhnem
poslat ce njih robaldo kuci u iran na spavanje
eto čime se služe, kad znaju da su nesposobni da pobjede na pravedan način
Ne seri, i mi smo im u Zenici radili ovo isto...
Pijani iranci.
sto vise mu smetaju, zvizde, troluju, mrze on sve jaci postaje...Ronaldo je definicija one cuvene floskule "ono sto te ne ubije, to te ojaca"
primitivno ponasanje navijaca. Podsjeca me na Radoncicevo pljuvanje po protivnicima i najprljaviju kampanju koja je za posljedicu imala poraz. Ali opet nema stoke nad navijacima Srbije.
@LajaviKubanac...Mir pseto!