Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto sta ti je pravda, odbranio nepostojeci penal.
Ne gotovim nesto Ronalda, al bio je penal.
Ma jarane frajer me nervira haos, zabija se u ljude, zapinje za travu i trazi faul stalno jos kad krene sa onim iritantim smijanjem, pa onda udari lika namjerno i poslije se ne udostoji ni pruzit mu ruku
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Borba, trud, upornost, snovi, sve ka uspijehu vodi. Drago mi uvjek kad ovakvi borci naprave nemoguce. Nasi dobri bosnjaci samo kukaju, niko nista na sebi ne radi nit se trudi zato i jesmo propali ko drustvo a ne zbog politicara.
Momak postao heroj za odbranu gola.
Zanimljiva zivotna prica :)
U Iranu je zabranjeno ženskim osobama da gledaju fudbal..onako samo eto da se zna.
Et vidis da nemas pojma... onako, samo eto da se zna.
Svaka cast omce,inace rpditelji vecinu djece upropaste vidis njemu je bilo bitnije da cuva ovce nego da ganja svoje snove.
Svaka cast posteno svojom trudom zaradio novac. U odnosu jednog cobana Mile hroktac duduk koji je bio isto coban al zajeba jos vece cobane oko sebe.
vidio sam ja po nosu da je neki nomad sa sela
Sad se skucio
Tehnički udaljenost između njega i Ronalda je bila 11 yard-i (englezi su u vrijeme standardizacije fudbala koristili imperial jedinice) The more you know
Kaze voli kad sudija baca novčić, vraća ga u djetinjstvo
Lijepa priča.
Pola ovi klix komentatora su beskučnici, pa šta
Jadničak jučer je svaki centaršut za njega bio vrući krompir. Čak se zamalo pomlatio sa suigračem što mu je ispala loota iz ruku.
Iskopirani clanak sa telesporta
@PS91 Vec procitao, pa zato i pisem.-"Ovaj tekst objavljen je u sklopu The Guardianove medijske mreže za Svjetsko prvenstvo 2018., čiji je i Telesport član. Behnam Jafarzadeh Kenari piše za Varzesh 3 u Iranu."- Nije lijepo krasti, a izvjestavati o korupciji i lopovluku u ovoj drzavi, a sam biti lopov. A pisacu i tamo i ovdje,ovo je slobodna drzava , za nju smo se borili.
VELIKI CR7 IMA DUSU PUSTIO COVJEKA DA MU ODBRANI A PATULJAK PAKUJE PRNJE VECERAS