Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
⚜️⚜️⚜️⚜️
Messi je najbolji i kao igrac i kao covjek.. Sudjelovao je u bezbroj humanitarnih akcija, plaćao skupa liječenja bolesnicima, plaćao je liječenje za 1600 ranjene djece Sirije, donirao 600.000 za dječiju bolnicu u Argentini, donirao 1 milion za vrijeme korone itd. Radi za Unicef, pomaže redovno siromašnoj djeci, ima fondaciju koju financira sa ciljem pomaganja siromašnima.
Dvoboj najboljih ikad je završio na mundialu 2006. Zidane protiv Buffona
Valja izrefat milijardu, vratice od tv prava ove utakmice barem pola, i neka ce i ja cu gledat. Nisu ovi arapi bas ni zaostali kako se ovuda prica (kozojebbi), sad jeli halal nije li necu da ulazim u tu pricu. Svaka cast ljudima, ovdje svak dobiva sta je htio, arapi publicitet, sportasi pare, a mi zadnji mec CR i LM 👍
Druze, ugasi se ti. Ha ja.
Svaka čast Ronaldu, velikom humanitarcu, koji je mnogo dao za Palestinu. Na drugoj strani je Mesi, tax cheater, prevarant koji se vuče po sudovima da plati takse.
Novirobot, pa zar nije i ronaldo osudjen za utaju poreza?
troše arapski munafički majmuni petrodolare na zajebanciju,igru i zabavu
I munafičke i majmunske Bošnje troše na kladionicu, cigare, alkohol i evo včrs imamo priliku vidit kako se milijarda maraka troši na gluposti. Bravo Bošnjo, samo kritikuj arape, a iz usta ti smrdi na ciganluk
nevjerovatno koliko arapi daju novca i ulazu u fudbal
Znas koliko me zabrinu hocu li gledati njih dvojicu....