Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Biti ces ti kao Moses u UTD
to neces bit dok je Berlosconi ziv.
Sve dok insan ima zelja, ziv je ;)
Hahaha kad se sjetim komentara Fergusona o Inzaghiju. "Taj dečko je rođen u offsajdu" :-)
ili si premlad ili si zaboravio ko je Pippo. http://bit.ly/1xolRnm
Rece Pipo Inzagi kojem je kao fudbaleru adresa prebivalista bila "ofsajd" i osta ziv! Meni je ovo isto k'o kad bi sad papa Franjo rek'o da hoce da bude standardni napadac Rome!
ili si premlad ili si zaboravio ko je Pippo. http://bit.ly/1xolRnm
Ma o cmu ti pricas majke ti? Ja se ne sjecam da je taj covjek ikad u svom zivotu predriblao dva i graca i dao gol, ali se vrlo dobro sjecam da je dao stotinjak golova tako sto se odbije lopta od kloca koji spava u protivnickom petercu. Sudijama vise dosadi da sviraju ofsjad i eto sva prica o Pipu, nula od fudbalera! A evo ti video dokaz u linku ispod. Ako ti ne bude mrsko pogledaj i vidjeces da je medju njegovim "najboljim" golovima i jedan iz penala :) :) :), a dva gola je u stvari dao velemajstor Pirlo koji izvodi slobodan udarac, pogadja ovog hadalja, lopta mijenja smjer i vara golmana! Igracina kakav je Pirlo ovakvog fudbalera kakav je Inzaghi moze napravit od toalet papira, a mozda i boljeg! http://youtu.be/zZQW497i1SI
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
zelim i ja postati zeljin osim al nemere
Nažalost fudbal nije više isti kao kad je Ferguson stvarao Manu. Real, Barsa, Chelsea, Bajern, Paris... kupuju na jednom prelaznom roku više nego jedna ekipa u ono vrijeme za deset godina. Bez milijardi samo se može boriti za italijanski kup.
Shity, Real, Chalsea i Paris su unistili draz fudbala. Ne znam sto spominjes Bayern, oni imaju pola svog sastava iz svog pogona, i cine pola Njemacke reprezentacije. Barca takodjer do prije par godina je pola svog sastava imala iz svog pogona.
To ti je class of -92. Zlatna generacija Junajteda.