Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Hajde na = = > > www.Hotmiss.top
Sve ce to Turko sa kamatama naplatiti, nije on dosao u BiH radi cevapcica i vjecne vatre. Turke sve rade proracunato uz jahanje lokalne sirotinje zenskog spola, dusa im socijalni slucajevi.
Uslikali ga sprijeda da se misli da je Autobus
Jeli postoji malo zrelosti u upravi. Voz Ze -Mo, udobno putovanje, niski troskovi. I u Mo sa autobusom do Sirokog...
hahahaha super hoce li imat autobus filtere za zrak da Zenicani osjete malo svjez zark
@CikCikCikPogodii @goodwilly Ah joj vidi Zenicana sto me napadaju. Da li vi ikad disete ili kupujete ko Kineze zrak u konzervi.
@CikCikCikPogodii kmek kmek Samo vi Zenicani smrdljivi kmecite, nemate ni trunke postovanja prema ljudima iz drugi sredina. Bukvalno ste zadnje smece u BiH deponija blago receno. Sa ovim autobusom cete se hvalit tri mjeseca jer kod vas gore se nista ne desava osim pustanja gasova iz ArcelorMittala.
Aferim
pisaj po sirotinji