Evocirali uspomene na tragediju
0
Interu i Juventusu kazne zbog ponašanja navijača
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Safet Susic - Pape, selektor BiH
Navijam za Inter, uvijek cu navijati za Inter, i ako im uzmu titulu, i ako ih izbace iz lige, i ako odu Sneijder, Maicon i ekipa, i ako izgube svaki moguci derbi, al jedno necu, nikad necu navijati za Barcelonu. (Ovo je upuceno svim BIVSIM navijacima Intera, Milana, Juveta, Liverpoola, Arsenala, Chelsea, Bayerna...)
Interista pezzo di merda!
inter je kaznjen sam od sebe vjecna sjena milana i juventusa a ponovo im se vratila ta vremena jos za par dana ce im uzet ukradeni scudetto...i mogu bit zadovoljni sto su zijanili samo 1-2 od juvea
korekcija mala.. navijači Juventusa nisu vrijeđali Balotelija na rasnoj osnovi, nego zbog njegovog konjskog karaktera...lik provocira.. uostalom ovo je izjavio i sam Sedorf, koji je rekao da navijači Juventusa ne vrijeđaju Balotelija na rasnoj osnovi, nego zbog njegovog karaktera...
Sta zna seljak sta je kultura ?? Mozda i vi nekad dobijete svoj stadion XD
Forza Inter,Juve merda!
Bianconeri Siamo noi ! ! ! M^2 (Marchisio & Mirko )
interu nema više sudija nema ni igra vještački klub učestvovali su u aferi 2006 godine vješto su se izvukli a kad ih opucaju onda je potop.
forza JUVE
Hasagić ima zdravstvenih problema. Kada sam vidio da u prvoj utamici za Istanbul nakon meča sa Francuzima nije branio znao sam da riječ o ozbiljnijim problemima sa povredom. Nije branio četiri prvenstvene utakmice za svoj tim i to je prsudilo da prednost dobije Begović“, kazao je Sušić.
Safet Sušić, selektor A reprezentacije BiH za utakmice baraža protiv Portugala pozvao je trojicu golmana – Asmira Begovića (Stoke), Kenana Hasagića (Istanbul BB) i Asmira Avdukića (Borac). Za razliku od dosadašnjih utakmica pred koje je imao dileme koga će staviti na gol, ovaj put Pape je odluku donio i prije okupljanja našg državnog tima. „U obje utakmice protiv Portugala branit će Asmir Begović. Ovaj put nemam dileme. Već sada sam odlučio ko će među stative“, rekao je Sušić, objasnivši razloge zbog kojih je prednost dobio čuvar mreže engleskog premierligaša.
CURVA NORD MILANO FCI 1908
Safet Susic - Pape, selektor BiH
U daljini cuju se kao gromovi auto putem prolaze kao vjetrovi Odlaze na dalek put ko to moze znati samo neki stoper ljut sto ih prstom prati Motori, motori, motori motori, motori, motori
Talijanska liga ce jos malo postat ko i nasa i po igri i po navijackim neredima, sve vise postaje odron od lige