Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je gađao ne bi bolje pogodio.
Ako još nekome nije jasno zašto se Mourinho toliko 'nameračio' na Perišića...
Inter najavljuje odlicnu sezonu
Dzaba sve Interu, ali kakvog je igrača kupila Roma. Možda i novi Messi, a to je CENGIZ ÜNDER. Evo ko će Džeki da dodaje lopte, a ne onaj lukavi Egipćanin Salah.
Kondogbia zasluzio Puskas nagradu
I golman izasao 16 metara van gola.
Sreca pa onaj sudija ne sudi u PL objesili bi ga 5 puta.. penal veze s vezom nema, cist gol Interu ponisten isto tako Chelsea..nebuloze totalne.. tekma bezze osim Golcine Kondogba-e 🤣🤣🤣
moj chelsea pravo lose izgleda..razumijem da nema edena i bakajoka..al brate ova igra je propast opsta..TRUEBLUE!
ne igra Clesi lose, nego je Inter nekako uvijek znao da parira Celsiju i pobjedi, sjecam se Lige Sampiona, Celsi nikad nije mogao Inter da prodje.