Corriere dello Sport
0
Inter želi kupiti Teveza
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To bi bilo odlicno! Nas asistent bi mozda dobio priliku da postane i dekan ;)
Da hoće vala otić..ak on ode stižu Džekini golovi.. :D
O tevez ruzno tele,za tebe je Dzeko Pele
Tevezov odlazak bi valjao ako bi znacio konacnu kupovinu kvalitetnog veznog igraca (mogu i dvojica) sto bi konacno znacilo brz prenos lopte iz odbrane u napad, pa bi nestala patnja zvana \'City pokusava da organizuje napad\'. Kakva je ono smor ekipa, nikad sporiju i nekreativniju veznu liniju nisam vidio. Kad ih gledam, zaspim. Nadam se da ce poboljsati igru u sredini, kako su onako ograniceni, pa nemaju ideje ni za lijeka, svaka cast silvi ali i on zna zilaviti loptu. Igraj jednostavnije majka mu stara!
Ma ja najbogatiji klub prodaje svog najboljeg strijelca. Muce se da dovedu bilo kakvu zvijezdu a vi pricate supljake.
Roma le roma liiiiii, tevez jeeeee najbolji idemooooo ciganiiiiii.
Haj brate, nakav eguvista nebih dao 5 talijanski stari lira za njega. Dao 18 golova a primio 90 tak lopti koje idu samo na njega ko i Messi
jel to onaj grbavi,mali,izrezani,cigancic sto nikom ne da loptu ??
ne kaki, Dzeko je los u engleskoj ligi, ipak je to najjaca liga svijeta, za sada se nije snasao i mnogi igraci su propali koji su dosli u city
Kako ce Man City propast ako ode Tevez hihihihiihih :$
Stizu Dzekini golovi cim Tevez ode.. Tevez je kriv sto Dzeko nije dao ni jedan gol u ligi. Razlog sto Dzeko nije zabijo u 6-7 utakmica i sto je Balotelli zabio u drugoj utakmici kada se vratio sa povrede nema nikakve veze sa Dzekovom sporinom i sto mu odbranbeni igraci blokiraju svaki sut. Nego zato sto je to sve jedna velika konspiracija protiv Dzeke. Dodaju Tevezu i Balotelliju loptu a jadnom Dzeki nikad. I trener Mancini je protiv njega. Jedva ceko da ga stavi na klupu poslje kada je proglasio da ce Dzekin kvalitet doveti titulu za City. Mislim totalno je u Mancinjevom interesu da stavi Dzeku na klupu poslje ovakvog komentara. Jedva ceka da mu se ljudi smiju i kako neda igracu sto je reko da ce donjeti titulu u City da igra.
Ma vala neka ne ide u FCRM ali neka i ode iz city-a kad pocne svaku utakmicu drzat loptu u nogama ja zaspim za 5 min.
Za same pare? Ne. Za pare + da Interovi treneri naprave Dzeku 10% brzeg? MORE!!
to bi bio veoma los potez